Pénteken ünnepeljük a rendszergazdák megbecsülésének napját!

kami911 képe

SYSADMINDAY

Idén már 12. alkalommal rendezi meg itthon is a rendszergazdák világnapját a HWSW informatikai kiadó. Célunk, hogy az előző rendezvények sikerén felbuzdulva az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, felhívjuk a figyelmet munkájuk fontosságára, hogy romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntés-előkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit "megfúr".

További információk >

Regisztráció >

Jelentkezés: legkésőbb péntek délig!

Mire számíthatsz?

A hazai SYSADMINDAY-en évről évre több szakember vesz részt, míg az első rendezés alkalmával 100-an látogattak ki a rendezvényre, addig az elmúlt években már 5-600 vendégünk volt. A korábbi rendezvényeken készült képeink az alábbi linken tekinthetők meg.

A július 16-i SYSADMINDAY-en sem maradhat el a már hagyományos stand-up, amit most a Dumaszínház egyik új arca, Musimbe Dennis, aka Csokibanán fog biztosítani!

Musimbe Dennis humorista pályafutása a Comedy Central tehetségkutatójával indult, azóta pedig már megjárta a Showder Klubbot is és a Dumaszínház meghatározó tagjává vált.

Kedvcsináló

2015

2018

2020

2016

2019

2017