Július 16-án ünnepli a rendszergazdák világnapját a hazai IT-közösség

kami911 képe

Legyen egy nap, amit a rendszergazdák megbecsülésének szentelünk!

Ők gondoskodnak a munkahelyek informatikai eszközparkjának zökkenőmentes működéséről, ők azok, akik bármikor rendelkezésre állnak, hogy megoldjanak bármilyen felmerülő technikai problémát. Mindezek ellenére sokszor mégis láthatatlanok maradnak, munkájuk gyakran alulértékelt és alaptalan sztereotípiák élnek róluk.

SYSADMINDAY

Idén már 12. alkalommal rendezi meg itthon is a rendszergazdák világnapját a HWSW informatikai kiadó. Célunk, hogy az előző rendezvények sikerén felbuzdulva az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, felhívjuk a figyelmet munkájuk fontosságára, hogy romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntés-előkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit "megfúr".

További információk >

Regisztráció >

A hazai SYSADMINDAY-en évről évre több szakember vesz részt, míg az első rendezés alkalmával 100-an látogattak ki a rendezvényre, addig az elmúlt években már 5-600 vendégünk volt. A korábbi rendezvényeken készült képeink az alábbi linken tekinthetők meg.

A július 16-i SYSADMINDAY-en sem maradhat el a már hagyományos stand-up, amit most a Dumaszínház egyik új arca, Musimbe Dennis, aka Csokibanán fog biztosítani!

Musimbe Dennis humorista pályafutása a Comedy Central tehetségkutatójával indult, azóta pedig már megjárta a Showder Klubbot is és a Dumaszínház meghatározó tagjává vált.

Dicsőségfal

Az oldal közepén látható dicsőségfalra azok a cégek kerülnek fel, amelyek csatlakoznak hozzánk a SYSADMINDAY ünneplésében, befizetik és elengedik rendszergazdáikat a rendezvényre.

Ami picit más

A rendszergazdák világnapját hagyományosan július utolsó péntekjén rendezik. Ez a „mozgó” dátum hazai viszonylatban nem túl szerencsés, mert a szabadságolások többsége a július utolsó hetében kezdődik, ráadásul a nagy nyári záporoknak is ekkor van szezonja. Ezek kivédésére a hazai SYSADMINDAY-en néhány éve elszakadtunk a hivatalos időponttól, és a rendezvényt a fenti időszak előtt tartjuk meg. Így lett az idei dátum a hivatalos július 30. helyett július 16.