Kisalkalmazások fordítása

kami911 képe

Elkezdtem fordítani a Cinnamon kisalkalamzásokat is. Az időjárási kisalkalmazással kezdtem, de szerintetetek melyikkel folytassam?

Ti melyik kisalkalamzásokat használjátok, használnátok? A listát elérhetitek a Menü-re kattintva a Kisalkalmazások között. És persze a bónusz kérdésem az, hogy kinek van kedve segíteni?

Hozzászólások

A Weather-t és a QRedshift-et

A Weather-t és a QRedshift-et használom Debian 10 buster-en. Telepítés után az első a synaptic-ból a tűzfal grafikus felületét (gufw) letöltöm és beállítom, utána a Weather és a QRedshift a kisalkalmazásokból. Ezek után törlök néhány felesleges általam nem használt szoftvert pld. Pidgin és cheese meg Rhytmbox és telepítek olyat amelyet használok. Audacious, Mpv, SMplayer, Okular, Nomacs. Kisalkalmazások nálam: https://ibb.co/VmrGF79 ezeket használom LMDE4-en is.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Balazs_B képe

Szivesen segítek!

Engem is kontaktálhatsz, szivesen besegítek ahol tudok.
Munkahelyemen is foglalkozok fordaítással illetve fordítások ellenőrzésével.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Szivesen segítek!

#3 Szia Balázs!

Arra gondoltam, hogy a Kisalkalmazásokat lehetne első körben lefordítani. Mennyire vagy képben git-tel, POEdit-tel, po-fájlokkal? Ha ez megvan tudsz rajta könnyen dolgozni. Ha nem, akkor meg segítek!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kami911 képe

Ha van esetleg több érdeklödő

Ha van esetleg több érdeklödő, esetleg weblate-t lehetne integrálni a fordítási folyamatba, vagy ha mindenki penge a POEdit használatában, az is lehet a közös platform,

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve