OpenStreetMap Meetup 2019. szeptember

kami911 képe

Gervai Péter: OszlopMapping
Az elmebaj egy különleges fajtája, amikor valaki pontosan fel akar mérni egy elektromos távvezetéket, vagy egy fél marék távközlési vezetéket. Vagy munka. Vagy mindkettő. De hogyan érdemes csinálni, milyen eszközökkel, milyen közlekedési eszközzel? Vigyázat, az előadás nyomokban OsmAnd-os tippeket és trükköket, illetve 18+-os dzsumbuj fotókat is tartalmazhat!

Szalai Kálmán(KAMI): „Tömeges” import tapasztalatok és a Kont-tréner

Rövid előadásomban beszámolok az eddigi – annyira nem – tömeges importokkal kapcsolatban, a gyűjtött tapasztalatokról, az adatok minőségéről, az ennek kapcsán felmerült szükséges javításokról, címkézésről valamint arról, milyen volt konténerizálni a jelenlegi állapotot – hogy Ti is egyszerűen tudjatok vele játszani a jövőben.

Hivatkozások:

Jelentkezés: Meetup esemény >

Időpont: 2019. szeptember 16., hétfő

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kapunyitás 17:50-kor, az első előadás 18 órakor kezdődik. Változás: a földszinten leszünk a porta mellett, nem a 6.emeleten! A termet 20:30-ig el kell hagynunk, az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan átvonulunk a közeli sörözőbe.
A meetup az ingatlan.com Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín:
http://csapatunk.ingatlan.com/#kapcsolat
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A

HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
A pesti belvárosból a 8E, 108E, 110 vagy 112-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 17-es vagy 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta.