Mesterséges intelligencia: Watson és társai, kognitív gépek kora

kimarite képe

Az elmúlt évek MI-fejlesztései egy új korszak hajnalának, fellendülő szakaszának eredményei. Mi is alakítjuk, részt veszünk a fejlesztésben akár műszaki megoldások létrehozásával, akár fogyasztói igények vagy társadalmi következmények megfogalmazásával. Az előadásban mérnöki szemmel és végfelhasználóként is belepillantunk abba, hogy a MI-fejlesztéseknek mik a ma releváns összetevői, továbbá néhány izgalmas kutatási irányt is szemügyre veszünk.

Időpont: 2019. március 7., csütörtök, 18:00–20:00
Helyszín: Schönherz Bázis, Egry József utca 18, Budapest 1111, Magyarország

Watson és társai - kognitív gépek kora, avagy mit csinál ma a mesterséges intelligencia, és mire készül holnap

Az előadónk ezúttal Sepp Norbert lesz, aki a BME-VIK-en 1995-ben szerezte meg a villamosmérnöki diplomát, 1994-ben pedig a BKE alapképzésében a közgazdász végzettséget.

Rövid külföldi tartózkodást követően 1996-ban az IBM-nél helyezkedett el, ahol hazai és nemzetközi szolgáltatási és értékesítési pozíciókban dolgozott.

Az utóbbi években Watsonnal, az IBM mesterséges intelligencia-megoldásával foglalkozik, elsősorban ismeretterjesztő és „műszaki evangelizációs” jelleggel, emellett egyetemi óraadóként informatikai és műszaki innovációs tárgyakat tanít.

A regisztráció menete

A részvétel regisztrációköteles, mely esetén az adataidat az oldalon a jegyzetek között megtalálható adatkezelési tájékoztatónk alapján kezeljük.

A regisztráció ingyenes, amennyiben elküldöd számunkra a friss szakmai önéletrajzod és/vagy LinkedIn profilod és telefonszámod, ezzel jelezve, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Ha az elmúlt fél évben már küldtél nekünk önéletrajzot, csak jelezd számunkra részvételi szándékodat.

Amennyiben csak a meetupon szeretnél részt venni, egy névvel és email címmel tudsz regisztrálni, ebben az esetben a részvétel díja 1000 Ft.

A regisztrációkat „Meetup regisztráció” jeligével meetup@schonherzbazis.hu email címre várjuk.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon és a meetup.com-on keresztül!
https://www.meetup.com/Schonherz-Bazis-IT-es-villamosmernok-meetup/
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/
További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/
Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis