Segítséget kér az FCM-hu

FCM-hu képe

Sajnos újra aktuális... Sajnos egyre kevesebben vagyunk ezért a segítségeteket kérjük. Ha szeretnétek, hogy a továbbiakban is készüljön magyar fordítás a magazinból, akkor jelentkezzetek. Jelenleg - így, hogy láthatólag is lemaradásban van a magyar kiadás - átlagosan 1500 letöltése van egy-egy kiadásnaak. Szerintem ez elég ok arra, hogy legyen magyar kiadás. Ehhez viszont jóval több fordítóra lenne szüksége a csapatnak. Szóval: Aki úgy érzi, hogy szabadidejében szívesen vállalna (ingyen) cikkfordítást a magazinból, továbbá szeretne egy nagyszerű csapat tagja lenni, jelentkezzen! Leendő fordítókkal szembeni elvárásaink:

  • megfelelő angol nyelvtudással rendelkezzen
  • az angol szövegeket megfelelően át tudja ültetni magyarra (magyarra fordítson, ne szó szerint fordítsa az angol szöveget)
  • tudjon határidőre dolgozni.

Aki a fentiek alapján úgy érzi, hogy megfelelne elvárásainknak, ne habozzon, jelentkezzen! Ha jelentkezés előtt szeretnétek tájékozódni a csapattal kapcsolatban (fordítások menete, stb.), nézzétek meg wiki oldalunkat. Magyar Fordítócsapat Várjuk jelentkezéseiteket erre a címre: fullcirclehu_kukac_gmail_pont_com Köszönjük! És köszöni az az 1500 személy is aki olvassa a magyar kiadást!