Kódolj! címmel tízéves kortól ajánlott programozókönyvet mutatott be a Scolar Kiadó

kimarite képe

A Scolar Kiadó és az NJSZT közötti együttműködés eredményeként A társaság tagjai kedvezményesen vehetik meg a kiadó új „programozókönyvét”.

A benne foglalt ismeretek nem is annyira tagjainknak, hanem gyerekeiknek-unokáiknak szólnak, de mindenki örömét lelheti az igényes, szép kötetben. Éljen Ön is a lehetőséggel!

Bővebben

Kódolj! címmel tízéves kortól ajánlott programozókönyvet mutatott be a Scolar Kiadó. A kiadvány napjaink egyik legfontosabb tudásába vezeti be a gyerekeket, akik a leírásokat követve játszva tanulhatnak meg kódolni a három legismertebb programozási nyelven: HTML-ben, CSS-ben és JavaScriptben. Hihetetlenül zseniális könyv – nem csak kockáknak!

Minden nap rengeteg különböző programot használunk. Amikor üzenetet küldünk a Facebookon, megmelegítjük a kaját a mikróban, vagy megnézünk egy DVD-t, valójában különféle számítógépes programokat használunk. Egy-egy jól megírt program segítségével a számítógép és a mobiltelefon, vagy a számítógépek által vezérelt további eszközök bármit megcsinálnak nekünk… Ebből a könyvből a három legfontosabb programozási nyelv – a HTML, a CSS és a JavaScript – elsajátításával olyan életközeli kódolási tudásra tehetnek szert a gyerekek, amit később bármiféle program megalkotására felhasználhatnak!

Ezt a könyvet azért alkottuk meg, mert azt szeretnénk, hogy Te legyél a jövő legújabb technológiai csillaga.”

David Whitney: Kódolj! (Scolar Kiadó, 2018, 208 oldal, 4999 Ft)

A gyermek- és ifjúsági könyveiről ismert Scolar Kiadó számára kiemelten fontos az informatikai oktatás ügye. A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság tevékenysége iránti elismerés jeléül ezért extra kuponkódos kedvezményt biztosítanak a Kódolj! című könyvre a Társaság tagjainak.

A kedvezmény érvényesítéséhez, kérjük, lépjen be a www.scolar.hu oldalon található webshopba, helyezze a kosárba a Kódolj! című terméket, majd a „Kosár” oldalon a „Kupon beváltása” mezőbe írja be a következő kuponkódot:

NEUMANN

A kedvezmény ezután a „Beváltás” gombra kattintva érvényesíthető. A kuponkóddal a Kódolj! című könyv mindenkori akciós árából további extra 15% kedvezményt biztosít a kiadó a NJSZT tagságának!

További információk a kötetről:

Csatolmány(ok) Méret
kodolj_belelapozo.pdf 2.58 MB

Forrás: Neumann János Számítógép-tudományi Társaság