Még ma előrendelhető: Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával

kami911 képe

Utolső nap a Vakondok 4: Gyűjtői kiadás 40 órányi extrával speciális kiadás közönségi finanszírozása, előrendelésére.

A kiadvány itt előrendelhető >

A sikeres finanszírozás nagy lépés, hogy a támogatók Novemberben átvehesslk a támogatásuknak megfelelő díszdobozos kiadásokat. Erről a készítő számolt be a kapmány oldalán:

Nagy örömmel jelentem, hogy a kampány elérte a kitűzött célt, így a gyűjtői kiadás létre fog jönni, és minden előrendelő megkapja a példányát. Hatalmas köszönet mindenkinek aki támogatta, vagy csak megosztotta a kampányt. Nélkületek ezt nem sikerült volna összehozni. Külön köszönet azoknak a játékfejlesztő stúdióknak, aki támogatták a kampányt, név szerint a NeocoreGames, Gameloft, Invictus Games, Kite Game, valamint a magán szponzoroknak, úgymint Havas Ági, Buzás József, Szabó Attila, Rényi Gábor, Majoros Gábor.

Már csak egy nap van hátra a kampányból, ami azt jelenti, hogy továbbra is van lehetőség előrendelni a gyűjtői kiadást. Viszont a kampány lejárta után nem lesz rá több lehetőség. Így még most szóljatok azoknak az ismerőseiteknek, akik szeretnének maguknak egy példányt, nehogy lemaradjana.

Cikk a Vakondok sztoriról. Valamint alább a Vakondok 4 közönségtalálkozón készült GameStar beszámoló:

Hozzászólások

kimarite képe

Helyzetjelentés és adategyeztetés

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés.

Az MTVA-nál az archívumot kezelő munkatárs előző héten szabadságon volt, így ma tudtam csak vele beszélni. Elég sok a dolguk, de az ígérte, két hét múlva tudja küldeni a kiválasztott részleteket a Mi és a Számítógép című műsorból. Ez azt jelenti, hogy csak ez után tudjuk véglegesíteni a Blu-Ray tartalmát, ami jelenthet kis csúszást, de mivel ez bele volt kalkulálva, remélhetőleg ez még nem módosít a kézbesítés dátumán. (Remélhetőleg nem fogja elhúzni a dolgot az MTVA.)

Adategyeztetés - Fontos!

Kiküldtem egy újabb levelet azoknak, akik még nem töltötték ki az űrlapot. Továbbra is kérek mindenkit, hogy aki még nem tette, az minél előbb töltse ki, mert egyrészt ez kell ahhoz, hogy tudjuk milyen nevek kerüljenek a támogatói videóba, másrészt a NAV megbüntet, ha nem állítom ki az áfás számlákat, amihez kellenek a számlázási címek. Ha nem kaptál emailt a linkeddel az űrlaphoz, akkor kérlek nézd át a Spam mappád is. Az info(kukac)moleman4.com címről lettek kiküldve a levelek. Ugyanezen a címen jelezheted azt is, ha nem kaptad meg az emailt, mert továbbra is volt olyan cím, ahonnan visszapattant a levél. Ha jelzed, hogy nem kaptad meg, elküldöm újra.

Üdv,
Szilárd

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Elindult a plusz 200 példány előrendelése

Sziasztok!

Elindult a Vakondok 4 Gyűjtői kiadás plusz 200 darabjának az előrendelése. Ha van olyan ismerősötök, aki lemaradt az Indiegogo kampányról, akkor most még van lehetősége előrendelni a kiadást, így szóljatok neki! Összesen csak 200 példány van. A befolyt összeget a 2008 óta egyre csak gyűlő Vakondok anyagok professzionális archiválására fordítjuk.

Az előrendeléseket itt lehet leadni:
https://vakondok4.hu/product/vakondok-4-gyujtoi-kiadas/

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve