Várjátok az új verziót? Mi már teszteljük...

kami911 képe

Noha hivatalosan tesztelhető verzió nincs még a Linux Mint 19-ből, egy telepített Ubuntu 18.04-t bárki kiegészítheti úgy, hogy a Linux Mint nagyon-nagyon teszt verzióját kapja. Ha érdekel, esetleg írunk róla részletesebben is.

Hozzászólások

keraform képe

Én nem várom, de...

Én már nem várom annyira, mint régebben. A windowsos időkben megszoktam, hogy egy-egy új kiadás mindig jelentős változást hozott. A W7 megjelenésekor váltottam Linuxra. Eleinte nagyon vártam itt is az új kiadásokat, de már megszoktam, hogy szinte alig van változás. Ez persze jó is, meg nem is. Persze tudom, hogy sok javítást tartalmaz, gyorsítanak a működésen, meg minden. De kellene mindig valami "forradalmian új" is.
Az Ubuntu 18.04-et nézegettem, működik, és ha megjelenik az új Cinnamon természetesen telepíteni fogom.
(Volt olyan, hogy a Xubuntu alfa verzióját telepítettem fel éles rendszernek, és soha nem volt vele semmi komoly probléma, csak néhány apróság)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Várjátok az új verziót? Mi már teszteljük...

@#0 Azt hiszem, ezt a kipróbálási módot tudom ajánlani:
https://medium.com/@dylanamlinux/a-sneak-peak-at-linux-mint-19-d4a049d8efc7
Én máshogyan csináltam, a Linux Mint 18.3 tárolóit írtam át, de ez kicsit hosszadalmasabb folyamat, és göröngyösebb út. :)

Nemsokára megjelenik:

If everything goes smoothly, we should see the BETA releases in May, followed by the the stable releases 2 or 3 weeks later.
Source: https://blog.linuxmint.com/?p=3555

A dátum ilyen lett: %Y. %B %e. | %H:%M | %A

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve