Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2018

LinuxMintHungary képe

Elindult a regisztráció az idei Szabad Szoftver Konferenciára, amelyre 2018. május 12-én kerül sor az ELTE Lágymányosi Campusának Északi épületében. A konferencián négy szekcióban párhuzamosan zajlanak majd az előadások. Az előadások leírása megtalálható a konferencia honlapján. Több szabad szoftveres közösség és támogatóink (Andrews, Novell, Rackforest, Serverside, NISZ) is készülnek kiállítói asztallal, így az előadások közötti szünetekben sem maradtok program nélkül. Idén is készülünk értékes nyereményekkel, sorsolunk pólókat, és díjazzuk a konferencia legjobb előadóját.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információk és regisztráció a konferencia honlapján (konf.fsf.hu).

Parkolás: Az egyetem parkolójában a parkolás ingyenesen biztosított a konferencia ideje alatt.

Étkezés: A konferencia ideje alatt az egyetemi büfé üzemel.

Nyeremények: Érdemes időben érkezni, mivel a megnyitó rögtön sorsolással kezdődik: két szerencsés nyertes a közönségből együtt ebédelhet a konferencia előadóival. A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít a szervezőknek a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. Továbbá a konferencia végén a legjobb előadóra szavazók között ismét értékes nyereményeket, és a kizárólag erre a konferenciára készült, FSF.hu pólókat sorsolnak ki. Sőt, támogatóink is készülnek néhány ajándékcsomaggal a lelkes közönség számára.

A tavalyi konferencia előadásai:

[video="https://www.youtube.com/watch?v=ei0ZBLuh8rA&index=2&list=PLdcw4LEEPeGul-... autoplay=0]