Új helyszínen, új időpontban a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

kimarite képe

Megtartja az FSF.hu Alapítvány a tavaly elmaradt rendezvényét, a tavalyi jelentkezések érvényesek maradtak a március 25-i eseményre is. A konferencia viszont új helyszínen, a Villányi úti Konferenciaközpontban lesz 2017. március 25-én.

Az FSF.hu Alapítvány 2017. március 25-én, szokásosan szombati napon megrendezi a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást, melynek új helyszíne a Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest, 11. kerület, Villányi út 11-13.) lesz.

Egész nap, reggel fél tíztől délután ötig három szekcióban párhuzamosan hallgathatnak majd a látogatók szakmai előadásokat, ezzel párhuzamosan pedig az egyetem aulájában szabad szoftverekkel és szabad kultúrával foglalkozó civil szervezetek és a konferenciát támogató cégek kiállítói asztalainál lehet beszélgetni és tapasztalatot cserélni.

Az előadói jelentkezés határideje is megnyúlt a szervezéssel együtt, még 2017. február 14-én, kedden éjfélig lehet beküldeni a kitöltött űrlapot:
http://konf.fsf.hu/2017/eloadoknak

Az előadónak jelentkezők közül az FSF.hu Alapítvány által felkért szakemberek választják ki a programba kerülő előadásokat. Aki korábban jelentkezett előadással az elmaradt 2016-os konferenciára, nem kell újbóli megtennie. Ha viszont valaki a korábban beadott anyagát módosítani szeretné, annak újból ki kell tölteni az űrlapot, és megjegyzésben jelezni, hogy az előző törlését kéri.

Idén is 20-25 előadásra lehet számítani a tavalyi rendezvényhez hasonlóan. Az előző évben többek között az OpenStack tűzfalról, CRM-ről, nyílt forrású DTP alkalmazásról, és linuxos konténerekről is szó volt. A szervezők kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy azoknak az IT-vezetőknek, döntéshozóknak is hasznos tartalmat kínáljanak, akik már aktívan használnak szabad szoftvereket céges környezetükben vagy vizsgálják azok bevezetési lehetőségeit.

A rendezvény ingyenes, de regisztráció szükséges a rendezvény honlapján:
http://konf.fsf.hu/cgis/ossc

Aki regisztrált már az elmaradt 2016-os konferenciára, annak nem kell újból jelentkeznie - csak abban az esetben, ha mégsem tud elmenni az új időpontban.

Az előadások anyagából ISBN számmal ellátott konferenciakiadvány készül.

Forrás
http://www.hwsw.hu/hirek/56758/szabad-szoftver-konferencia-kiallitas-fsf-hu-alapitvany-2017.html

Előzmény (videó, egyéb információ)
https://linuxmint.hu/hir/2016/11/szabad-szoftver-konferencia-es-kiallitas-2016-uj-helyszin-uj-idopont-2017-marcius-25

Új helyszínen, új időpontban a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás - 2017. március 25., Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest, 11. kerület, Villányi út 11-13.)
Új helyszínen, új időpontban a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás - 2017. március 25., Villányi úti Konferenciaközpont (Budapest, 11. kerület, Villányi út 11-13.)

Hozzászólások

kimarite képe

Elérhető a Szabad Szoftver Konferencia részletes programja

Kikerült az FSF.hu alapítvány által szervezett Szabad Szoftver Konferencia

-- részletes programja
http://konf.fsf.hu/cgis/ossc/2017/speakers

-- és időbeosztása
http://konf.fsf.hu/cgis/ossc/2017/timetable

is a konferencia honlapjára – idén 25 előadással várjuk az érdeklődőket.

A konferencia fő paraméterei:

Időpont: 2017. március 25.
Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, Bp. XI., Villányi út 11-13.
http://villanyiut11.hu/

A részvétel a látogatók számára ingyenes de regisztrációhoz kötött.
http://konf.fsf.hu/cgis/ossc/2017/reg?prereg_type=visitor

Tavalyelőtt ilyen volt, idén is hasonló lesz:
https://youtu.be/zoH_C7x0Q0M

Forrás:
http://fsf.hu/2017/03/08/elerheto-a-szabad-szoftver-konferencia-reszlete...
2017. március 8.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve