Szombaton Veletech!

kami911 képe

Már csak pár nap van hátra a 2016-os Veletech tavaszi állomásáig, április 9-én a Millenárisban délelőtt 10-től várják a szervezők a látogatókat.

Szabad szoftveres, szabad tartalom és más izgalmas témákkal, egy nagyobb közösségi tömörülés is kint lesz a rendezvényen, a Linux Mint, a Mozilla, a Fedora, az OpenStreetMap, a Wikipedia, az OpenBadges, az OpenGoverment képviseletében is lesznek aktivisták. Gyertek látogassátok meg a standunkat, beszéljünk a fenti témákról, termékekről.

Előadásokkal is készülnek aktivisták:

  • Kolesár András (cellavadász, OpenStreetMap): Hogyan készül térkép a mobilszolgáltatók bázisállomásairól? (12:30-13:00,  Telekommunikációs színpad)
  • Rákosi Gergely (Fedora Ambassador):Játék Fedorán (13:30-14:00, ASUS színpad)
  • Madarász Csaba (alapító, opengovernment.hu): Nyílt forráskódú helyi kormányzás - magyar álom avagy nemzetközi valóság? (15:30-16:00, Telekommunikációs színpad)

A standunkon továbbá begyűjthetők lesznek mindenféle relikviák, készülünk játékokkal is. Ha Linux Mint önkéntesként segítenél a standunknál, akkor hozzászólásban jelezd ezt számunkra.

A szombati naphoz kedvcsináló: Veletech 2016: kiállítók, programok, termékek, például: VR termékek, szimulátorok, új mobiltelefonok, számítógép-ház modding verseny, illetve lesz még H.A.C.K. is, ahol bárki készíthet majd hardvert

 

Hozzászólások

Sajnos látogatóként sem

Sajnos látogatóként sem tudtam elmenni. Beszámoló lesz az eseményről?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve