Webtudor S1E1: Az OOP alapjai (1. rész)

webtudor képe

2015-ben körülbelül heti rendszerességű Webes témájú Hangout előadások (pl.: OOP, MVC, DB, ORM, Template, Logging, stb) a hozzájuk tartozó gyakorlati bemutatókkal eltérő szerver oldali környezetekben (pl.: PHP, Java, Pyton, NodeJS, .Net, stb ) keretrendszerek (pl.: Symphony, Drupal, Liferay, Django, stb) használatával és azok nélkül is.

A Webtudor Online médiamerényletre készül az informatikai “tudatlanság” ellen. Nagy örömmel jelenti be Nektek, hogy a sorozat első előadása terv szerint február 4-én 20:00-kor kerül közvetítésre Az OOP alapjai (1. rész) címmel.

Az előadás élőben nyomon követhető lesz YouTube-on és Google Hangoutson, de utólag is visszanézhető lesz. A műsor első fele a téma ismertetéséből, a második fele közösségi kérdésekből és válaszokból fog állni. Amennyiben elegendő érdeklődés mutatkozik, természetesen további részeket is fognak közvetíteni.

Addig is, hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek őket a közösségi csatornájukon, iratkozzatok fel az RSS feedjükre, vagy a nagyon konzervatívoknak ott van egy hírlevél is:

  1. Weboldal
  2. Twitter
  3. Facebook
  4. Google+
  5. YouTube