Európában is megrendelhető a MintBox2

ikszman képe

MintBox2

A MintBox 2 végre Európában is megrendelhető közvetlenül az Amazon-tól:

Ez nagyszerű hír az európai felhasználók számára, mivel ezután nem kell Izraelből vagy az USA-ból megrendelniük a készüléket, ami további szállítási költségektől szabadítja meg a felhasználókat.

Készletekkel kapcsolatos megjegyzés: Néhány felhasználó már ezelőtt is észrevette a lehetőséget az Amazon-on. Késleltetni kellett a hivatalos bejelentést, mivel a készletek kimerültek. Ez már a második szállítás, de ahogy a bejelentésben Clem írta, Németországban már csak 4 “egység” maradt, amiket így is Angliába szállítottak tovább. A Linux Mint fejlesztők felveszik a CompuLab-bal a kapcsolatot egy harmadik szállítmány érdekében. Aki érdekelt a termék megvásárlásában, vegye fel a kapcsolatot a CompuLab céggel és érdeklődjön a raktárkészlet után.

Frissítés a CompuLab-tól: “A következő szállítmány az amazon.de-hez március 23.-án, vasárnap érkezik meg. Ez azt jelenti, hogy március 31-től lesznek elérhetőek az újabb készletek a németországi raktárban. Még mindig érkeznek kérések az angliai Amazon-hoz, de az angliai lakosok is rendelhetnek bármikor az amazon.de-től”

Hivatalos bejelentést és további infók.

MintBox2
MintBox2