Wine - applikációk, alkalmazások

Fórum: 

Telepítettem a wine-t (nem szívesen) hogy futtasam rajta a kiváló Format Factory 3.1.1 conversion tool-t. Fel is települt csak nem nyissa a multimédia fajlokat és használhatatlan. Lenne valakinek tippje?

szhf62 képe

RE: Wine - applikációk, alkalmazások

@#0 Csak egy tipp: Mivel a Wine nálam sem 100%-ban tudja a windowsos alkalmazásokat "kezelni", próbálj meg böngésző kiegészítésként feltenni olyan multimédia letöltőt, amelyik képes többféle formátumban letölteni. Erre például ott van a SaveFrom.Net. Windowson a Youtube Downloader & Converter-t használtam sikerrel, de ezt nem lehet Wine-vel futtatni. (A Format Factoryval lehet hogy nem "érintkezhettem" régebben.)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Wine - applikációk, alkalmazások

@#0 Audio (kodekeket is fel kell tenned .., erre visszatérünk)

sudo apt-get install xcfa

Video

sudo apt-get install avidemux

Mindkettő legalább annyit nyújt, mint az FFMEG-et használó FormatFactory. Vannak további lehetőségek.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE:RE: Wine - applikációk, alkalmazások

#2 Hogy lehet telepíteni a FFMPEG-et 17.3 Mintre? Kipróbálnám a terminálos audio, video konverziót. Jó lenne használati utasítás és terminál parancsok. Beszerezhető?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE:RE:RE: Wine - applikációk, alkalmazások

#3 A Synaptic-ban megtalálod az FFmpeg csomagokat. Egy FFmpeg forkot használ a Mint (.. vagy a 18 talán mégsem), a Libav-ot. Nem próbáltam, de a kapcsolók szerintem ugyanúgy működnek. Egyféle dokumentáció;
https://ffmpeg.org/ffmpeg.html
https://linux.die.net/man/1/ffmpeg
https://wiki.archlinux.org/index.php/FFmpeg

FFmpeg / LibAV szituáció
http://blog.pkh.me/p/13-the-ffmpeg-libav-situation.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Libav
https://wiki.debian.org/Debate/libav-provider/ffmpeg
https://lwn.net/Articles/650816/
Ez egy vita volt, kb. hogy merre tovább, ez vagy az az út lesz jobb a fejlesztésben,

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Freemake Video Converter telepítés

Sziasztok!

Windowsra megvettem, mert nagyon szeretem, de most még jobban szeretem a Linux Mint-et. :) Wine feltéve, PlayOnLinux is, és telepíteném de letöltés után, teleptés közben hiba, hogy már fut a rendszeren és kapcsoljam le... Lekapcsolom... Eztán olyan, mintha feltelepítené, létrehozza az ikont, de ráklikkelek a kész ikonra, vagy futtatás és kezdődik a telepítési metódus előlről. :( Mit lehet tenni? Vagy nem fog ez működni? Kezdő Linux júzer vagyok, ergo láma. :)

 

Köszi

 

Jack

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
tonsur képe

Freemake Video Converter telepítés

A winehq oldalán garbage minősitést kapott (1.8-as wine-al használva),ez azt jelenti,hogy nem érdemes telepiteni,mert nem fog működni. De nincs is szükség rá,mert linuxon kitünöen használható az appimage-ként (vagyis telepiteni sem kell) is elérhető avidemux, és az akár snap csomagként is telepithető shotcut. Ráadásul nagyon jól lehet velük videokat vágni,összefűzni stb.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Freemake Video Converter telepítés

#6   Ezelet még nem teszteltem le, de megnézem mindenképp.  Remélem ugyanolyan praktikusan használhatóak, mint a Freemake progi volt. Köszi a választ! :)

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve