Wifi Megszakad

Fórum: 

Sziasztok! Egy elég érdekes problémába ütköztem a Linux Mint használata közben. Egy elég régi laptop-ra kerestem Oprendszert,  (HP CQ57) Több rendszert is próbáltam és  a Mint lenne a legmegfelelőbb, de sajnos van egy olyan gond vele, hogy a Wifi rendszeresen megszakad. Ilyenkor hiába próbálok csatlakozni újra, nem sikerül, viszont ha a billentyűzeten kikapcsolom a Wifit, majd újra be, akkor szinte azonnal csatlakozik, és egy darabig megy, aztán megint elszáll. Persze, gondoltam, hogy a géppel van a hiba, de kipróbáltam pár másik distro-t is, és sehol nem jelentkezett ez a gond. ENDLESS OS, Zorin OS, LUbuntu, Xubuntu amikkel próbáltam, egyiknél sem volt ezzel gond, csakhát egyebekben meg a mint ami a legmegfelelőbb lenne a számomra. Mivel lehet gond?

kimarite képe

Úgy látom, gyártó hivatalosan

Úgy látom, gyártó hivatalosan most sem igazán közlékeny az eszköz chipek mivoltában, így kéne a két parancssor kimenete.

lspci -nnk | grep -iA3 net; rfkill list
inxi -Fzxxx

A kimeneteket a paste.ee oldal által oszd meg (aláírásom a hozzászólásomnál, és benne a paste.ee általunk kért használati módszere: nyisd meg, olvasd el, használd).

Lehetséges, csak az ant_sel=2 kernel modul kapcsolót kell beállítani a legjobb jelerősség kiválasztásához.

Jegyzet:
https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=313293

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Úgy látom, gyártó hivatalosan

#1 Ui.: és amikor épp megszakad, utána futtasd a parancsot, és a kimenete kell szintén:

dmesg

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve