Videó chat

Fórum: 

Üdv. Mindenki! Van valakinek valami tapasztalata erről https://meet.jit.si/ ? A Skype szinte használhatatlan Linuxon, marad a Google Hangouts. Ezt most találtam úgy látom inkább telefonos alkalmazás. Nálam böngészőből jobb minőségű a kép mint a Google-é Logitech webkamerával. Azt hiszem a linket kell megosztani a partnerrel. Vélemény?

Népszerű lenne de ez egy

Népszerű lenne de ez egy szakadt ország és a mobilon való videóhíváshoz erős telefon kell ami több 100 ezerbe kerül és akkor még hol van a nagy adatforgalom. Mindegy milyen szoftvert használ biztos, hogy gyorsan megeszi a mobilnetkeretet.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

100rongyos készülék..? Az

100rongyos készülék..? Az asszonykám otthon egy uraságoktól levetett, 5 évesi,  újkorában  25000 forintba sem kerülő alapszintű tabletet használ játszogatni, Android 4.4. Tökéletes a videochat.
De a párszori kipróbálástól eltekintve, nem használjuk a funkciót csak a hanghívást. Ez másnál is így van ahogy elnézem, a videochat nem fogta meg a közönség nagy részét. Oka talán az hogy ha valakivel 1-2 percet, vagy többet telefonálok, közbe mi értelme van bámulni a fejét?
Viszont a táv-pornóipar maximálisan kihasználja ezt a funkciót. wink

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve