Váltás XFCE felületre

lonalore képe

Fórum: 

 Üdv,

Van egy Linux Mint 17.1-es Cinnamon telepítésem, amit egy ideje használok, de szeretnék váltani az XFCE felületre. Fel is telepítettem az XFCE asztali környezetet, de sajnos egyáltalán nem azt kaptam mint ami a 17.1-es XFCE disztribúcióban van. Hogyan tudnék a Linux Mint újratelepítése nélkül váltani a Linux Mint 17.1-es XFCE felületre Cinnamon-ról? Lehetséges? :)

Köszönöm!

balazs képe

üdv

üdv

 

A telepítés a leggyorsabb megoldás, ha ez a megoldás  nem hozna eredményt.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
lonalore képe

Köszönöm a választ, közben

Köszönöm a választ, közben arra gondoltam, hogy mivel a céges gépemen Linux Mint 17 XFCE van, ezért kimásolom az összes telepített "xfce" csomagot, és majd az otthoni gépen feltelepítem őket, hátha... majd este kiderül mi lesz belőle.

Itt a csomaglista, ha esetleg valaki másnak is szüksége lenne rá:

sudo apt-get install xfce4-terminal xfce4-dict xfce4-panel xfce4-notifyd xfce4-power-manager xfce4-whiskermenu-plugin xfce4-screenshooter xfce4-weather-plugin ristretto xfce4-appfinder xfce4-datetime-plugin xfdesktop4 xfce-keyboard-shortcuts xfce4-places-plugin xfce4-power-manager-data xfce4-power-manager-plugins xfce4-session xfce4-settings xfce4-taskmanager xfce4-volumed xfconf xfdesktop4-data xfwm4 mint-backgrounds-xfce xfce4-xkb-plugin gtk2-engines-xfce libexo-1-0 libgarcon-1-0 libxfce4ui-1-0 libxfce4ui-2-0 libxfce4ui-common libxfce4util-bin libxfce4util-common libxfce4util6 libxfconf-0-2 mint-artwork-xfce mint-info-xfce mint-meta-xfce xfce4-indicator-plugin

Majd este jelentkezem hogy sikerült-e. :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Talán a backport

 Lehet, hogy a backport tárolóba vannak. Az fel van véve?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Sokan vannak azon a

Sokan vannak azon a véleményen, hogy nem szerencsés "keverni" az asztali felületeket, bár persze fel lehet telepíteni az alapértelmezett mellé másikat is. Szerintem jobban jársz egy tiszta XFCE telepítéssel.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
balazs képe

Mert lehet hogy nem elég csak

Mert lehet hogy nem elég csak a csomagokat telepíteni/törölni, egyéb beállításfájlok is okozhatnak gondokat ugye.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
lonalore képe

 Csomagok szimpla telepítése

 Csomagok szimpla telepítése sem hozta a vár eredményt, holnap akkor újra rakom a linuxot. :/ Köszi a válaszokat! :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve