Tv mint monitor nincs hang

Fórum: 

 Sziasztok!

Hogy ne kelljen pendrive-val macerázni összekötöttem az asztali gépet a tv-vel hdmi kábellel filmnézéshez. A kép rendben csak hang nincs a tv-n.Egyedül a a gép hangszóróján van hang. Lehet javitani ,hogy a tv-n legyen hang? A rendszer Mint Mate18.1

Köszönöm!

 Köszönöm a válaszokat de

 Köszönöm a válaszokat de csak holnap tudom megmondani mert ügyeletes vagyok. A tv kb 3 éves LG lcd tv. Elvileg képes..

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

 Most megint nincs hang .

#6 Gondolom, a TV-n több HDMI bemenet is van. Nézd meg hányas számú bemenetbe dugtad a kábelt

és a hangbeállításoknál a kimenetet ennek alapján add meg.

(Ha a TV-n a HDMI2-es aljzatba van dugva a kábel, a PC-n is a HDMI2-est állítsd be - a kimenetnél.)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Jajjj ez fájt lala

Jajjj ez fájt lala
Elfelejtette a beállítást, mert valszeg lehúztad a hdmi kábelt. Újra ki kell választani. Nálam is így működik, ha a laptopot összekötöm a szintén LG TV-vel. Legközelebb ugyan azt kell csinálni, nem áll rá automatikusan a laptop. Annak az alap a saját hangszórója, vagy egy füles, ha be van dugva. Ezek között úgymond automatán kapcsolgat. A hdmi hidegen hagyja alapból. Kézzel kell átkapcsolni rá a hangot.
Illetve volt itt olyan aszem hogy valaki fő kimenetnek adta meg, egy config átszerkesztéssel. Most nem keresem meg a linket.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

HDMI on | HDMI out

#9 'Illetve volt itt olyan aszem hogy valaki fő kimenetnek adta meg, egy config átszerkesztéssel. Most nem keresem meg a linket.'
Vélhetően parancsikont célszerűbb lenne készíteni, vagyis kettőt, és alátenni a kapcsoló parancsokat. Az egyik HDMI kimenetre kapcsolna, a másik vissza az általában használt kimenetre. :-)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve