Törölt partíciós tábla visszaállítása ???

Fórum: 

Rászántam magam hogy most frissítek Mint 16-ról 17.2-re ,de előtte át akartam méretezni a Mint partícióját a GParted-del.

Nem hittem hogy a "Create Partition Table" azonnal végrehajtódik és "unallocated" lett a teljes HDD.

Az "Attempt Data Rescue" -vel ki lehet menteni a régi tartalmat,úgyhogy nagy baj nem történt,de én vissza szeretném állítani az eredeti állapotot.

Hogyan lehetne visszaállítani ezzel vagy más programmal?

 

Köszi!

Köszi!

Ez a második szimpatikus nekem ,de csak a jövő héten tudom kipróbálni.

Majd írok hogy mire jutottam. 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

megoldva

Végül is az  Ubuntu Live CD-t  letöltve az itt található ( http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step) leírás alapján sikerült visszaállítani a HDD teljes tartalmát. A mélyvizsgálat eltartott vagy négy órág,de az lehet hogy nem is kellett volna.

Köszönöm a tippeket!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE:megoldva

#2

    Nincs mit, együtt örülünk. :)

     

    A mélyvizsgálat (TestDisk - Deeper Search) időbelisége lemez méret függő, de az eredmény a lényeg. Debian LiveCD-vel is meg lehet csinálni, azaz, minden Live-val, melyre telepíthető a TestDisk. Vagy egy másik HDD-re telepített rendszerről nézel át a sérült partícióra ... (egy gépbe vannak bekötve természetesen).

    A TestDisk adat(át)mentésről készült egy képsorozat (ez nem az adat visszaállítás folyamata) - nekem is sikeres művelet volt. Titkosított LVM fájlrendszerekkel van néha gond.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve