Thunderbird winmail.dat melléklet megnyitása

kojak képe

Fórum: 

Kaptam mellékletben pdf fájlokat. Ezek valamiért winmail.dat- kent jelennek meg a levelekben.

Hogyan tudom ezeket megnyitni közvetlenül a levélből? Egyáltalán miért kódolja át a Thunderbird ezeket a fájlokat? A szerveren még pdf- nek látszik.

Forradalmian új

Itt olvashatsz az okokról:

https://support.mozilla.org/hu/kb/what-winmaildat-attachment

Google fordítóval az első, és az utolsó bekezdés:

Mi a winmail.dat melléklet?

Amikor az emberek hibásan konfigurált Microsoft Outlook e-mail kliensekről küldnek üzeneteket, a winmail.dat nevű fájlmelléklet csatolható az üzenet mellékleteként. Ez a fájl tartalmazza a Microsoft szabadalmaztatott TNEF szabványát használó üzenetek formázási információit és az eredeti üzenettel együtt küldött mellékleteket. Más e-mail kliensek nem ismerik fel a fájlt. Emiatt az eredeti üzenettel együtt küldött mellékletek nem jelennek meg a Thunderbird üzenetablakában.

Van egy Thunderbird LookOut nevű kiegészítő is, amely megpróbálja dekódolni a TNEF mellékletet ( winmail.dat ) és megjeleníteni az eredeti mellékleteket a Thunderbird üzenetpaneljén. Ezt a kiegészítőt a Mozilla nem biztosítja vagy támogatja, és a Thunderbird jövőbeli verzióival való kompatibilitása sem biztosított. A legjobb megoldás az, ha kapcsolatba lép az üzenetküldővel, és tájékoztatja őket arról, hogy az Outlook példánya helytelenül van konfigurálva, amint azt a Microsoft támogatási cikkében javasoljuk.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

LookOut (fix version) | winmail.dat

#3 Előrelépés vagy féleredmény?
Sokszor úgy írok, ha mobilról írok, hogy elkezdem, aztán pl. bevásárolok közben, és befejezem. A kezdéskor csak lala javaslata volt. Ez egy levél, ez adatott ... https://www.youtube.com/watch?v=m1_8vh-c4Us&list=PL8Pxn5x-dyoARps39U2LpP-cV-ICbezhD

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve