Ezen az oldalon: https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/all/ kivalasztanam a
magyar nyelvu verziot. (Locale --> magyar) majd letoltenem a .tar.xz kiterjesztesu
fajlt - kicsomagolnam, megnyitnam, es a "thunderbird" indithato fajlra duplan rakattintva
inditanam - bejelentkeznek, es megneznem hogy megvannak-e az imail-jeim.
Ha megvannak, es minden rendben van akkor leallitanam majd ismet megnyitnam.
ellenorizve hogy uj inditas utan is megvannak-e az imail-jeim (szerintem meglesznek)
Ha minden rendben, akkor majd folytathatjuk hogy lehet kenyelmesen 1 katt.- al
inditani a 141-es Thunderbird-ot.
Ezt letöltöd, kicsomagolod, a benne lévő thunderbird állományra kettőt kattintasz és már fut is.
(Bár én azt gondolnám, hogy ezzel te tisztában vagy, de lehet, hogy tévedek.)
Köszönöm szépen csuhás32, lala, megcsináltam, áthoztam a .thunderbird mappát a mintes felhasználói fiókomba, de sajnos nem látszódnak a leveleim. Az eredeti thunderbird mappa arch alatt fut, eddig ez a másolási módszer müködött, a felhasználói név is azonos.
Azt hiszem, ez a kicsomagolt nem abból a beállítókönyvtárból dolgozik, ezért nem működik ez a módszer most.
Ha így letöltök egy és kicsomagolok egy Firefoxot, emlékeim szerint, az is szűzen indul, vagyis nem érinti a csomagtárolóból telepített verzió, ebből gondolom azt, hogy más beállítókönyvtárból dolgozik.
A Firefoxba én be szoktam importálni a másikból lementett JSON-nal a könyvjelziőmet és akkor már csak a felhasználónév-jelszó párost kell megadni az egyes oldalaknál.
Ilyesmi importálás a Thunderbirdnél nincs esetleg?
Szerk: Eszközök/ Importálás
Itt nem tudod áthozni, amit kell?
Köszönöm szépen csuhás32, lala, megcsináltam, áthoztam a .thunderbird mappát a mintes felhasználói fiókomba, de sajnos nem látszódnak a leveleim. Az eredeti thunderbird mappa arch alatt fut, eddig ez a másolási módszer müködött, a felhasználói név is azonos.
Lehet, hogy közeledünk. A tárolóból telepített és a kicsomagolt Thunderbirdet elindítva nézelődtem az Exportálás-Importálás környékén. Úgy néz ki, hogy a felhasználóm könyvtára alatt a .thunderbird könyvtárban külön beállítókönyvtárai vannak az egyes verzióknak.
Nálam a képernyőképen jelzett a kicsomagolté, ez 14 MB volt, a mellette lévő a tárolóból telepítetté, az 6 GB. Átmásoltam a 6 GB-ot a másik könyvtárba, elindítottam a kicsomagoltat és megjelent minden. Küldtem magamnak próbalevelet. Megérkezett.
Szóval szerintem az nem jó, ha a másik telepítésből másolod a .thunderbird könyvtárat, nem ott van a kutya elásva, hanem egy szinttel lejjebb.
Megcsináltam az importálást, helyére került minden, a jelszavakat újra meg kellett adni, köszönöm a segítséget.
#3 Lehet, hogy közeledünk. A tárolóból telepített és a kicsomagolt Thunderbirdet elindítva nézelődtem az Exportálás-Importálás környékén. Úgy néz ki, hogy a felhasználóm könyvtára alatt a .thunderbird könyvtárban külön beállítókönyvtárai vannak az egyes verzióknak.
Nálam a képernyőképen jelzett a kicsomagolté, ez 14 MB volt, a mellette lévő a tárolóból telepítetté, az 6 GB. Átmásoltam a 6 GB-ot a másik könyvtárba, elindítottam a kicsomagoltat és megjelent minden. Küldtem magamnak próbalevelet. Megérkezett.
Szóval szerintem az nem jó, ha a másik telepítésből másolod a .thunderbird könyvtárat, nem ott van a kutya elásva, hanem egy szinttel lejjebb.
Thunderbird 141 telepítése Linux Mint 22.2 esetén
Beküldte lala -
Értékelés:
Szia!
Ezen az oldalon: https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/all/ kivalasztanam a
magyar nyelvu verziot. (Locale --> magyar) majd letoltenem a .tar.xz kiterjesztesu
fajlt - kicsomagolnam, megnyitnam, es a "thunderbird" indithato fajlra duplan rakattintva
inditanam - bejelentkeznek, es megneznem hogy megvannak-e az imail-jeim.
Ha megvannak, es minden rendben van akkor leallitanam majd ismet megnyitnam.
ellenorizve hogy uj inditas utan is megvannak-e az imail-jeim (szerintem meglesznek)
Ha minden rendben, akkor majd folytathatjuk hogy lehet kenyelmesen 1 katt.- al
inditani a 141-es Thunderbird-ot.
Telepíteni?
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Ezt letöltöd, kicsomagolod, a benne lévő thunderbird állományra kettőt kattintasz és már fut is.
(Bár én azt gondolnám, hogy ezzel te tisztában vagy, de lehet, hogy tévedek.)
Kép:
Thunderbird
Beküldte atime -
Értékelés:
Thunderbird
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Ha így letöltök egy és kicsomagolok egy Firefoxot, emlékeim szerint, az is szűzen indul, vagyis nem érinti a csomagtárolóból telepített verzió, ebből gondolom azt, hogy más beállítókönyvtárból dolgozik.
A Firefoxba én be szoktam importálni a másikból lementett JSON-nal a könyvjelziőmet és akkor már csak a felhasználónév-jelszó párost kell megadni az egyes oldalaknál.
Ilyesmi importálás a Thunderbirdnél nincs esetleg?
Szerk: Eszközök/ Importálás
Itt nem tudod áthozni, amit kell?
Thunderbird
Beküldte csuhas32 -
Értékelés:
Kép:
Thunderbird
Beküldte atime -
Értékelés: