Téma hozzáadás

Fórum: 

 Sziasztok,nemtudom,hogy kéne egy letöltött témát aktívvá tennem Linux Mint 18.3 Sylvia-n ,mert letöltöttem egy Arc nevű témát
nincs ilyen lehetőség,vagyis biztos van,de én nem találtam még meg!!

 

Kép:  https://imgur.com/a/rBhnlO8

Arc táma

Ebből a témából számtalan sok van, kellene egy link. Általában tartalmazza a téma a telepítés menetét. XFCE-t használsz?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Téma hozzáadás

@#0 Milyen asztali környezettel használod a Linux Mint 18.3 Sylvia rendszert? A Cinnamon-nal vagy melyikkel?
Linkeld kérlek az oldalt, ahonnan letöltötted a témát (a téma letöltési linkje).

Szerk.: Van GTK2, GTK3 és Qt téma. Nem mindegyik jó minden asztali környezethez. És az sem mindegy, a téma mikor készült.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Téma hozzáadás

.milyen formátumban van letöltve???...az arc témákat általában klikkk az új téma telepítése gombra...vagy kicsomagolt állapotban behelyezni a home/theme mappába,utána megjelenik a témák között...ez ubuntu matenál így mükköd,de asszem a mintnél is hasonló!!! 

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

XFCE-T használok

Témát rosszat töltöttem,de nem is találok 18.3 Sylviára

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
keraform képe

XFCE témák

#4 Szia! Látom 1 napja regisztráltál. Neked még sokat kell tanulnod. A Linux nem Windows. Ez a legfontosabb, amit meg kell tanulnod. Ezzel a nehezén túl is vagy. Én sokáig használtam, és nagyon szerettem Xubuntut, ami szintén Xfce asztali környezetet használ, ami a képből kiderül ugyan, de azért illik mindig pontosan leírni.
A Linux mint Sylvia nem egyértelmű. Lehetnek ezek:
Cinnamon (32-bit)
Cinnamon (64-bit)
KDE (32-bit)
KDE (64-bit)
MATE (32-bit)
MATE (64-bit)
Xfce (32-bit)
Xfce (64-bit)
Sajnos konkrét választ nem tudok adni, a telepítésre, mert nem Xfce asztali környezetet használok, de általánosságban elmondom, hogy a Windowszal ellentétben a Linuxon ha lehet, nem töltünk le semmit sehonnan. Például Windowson úgy lehet telepíteni a Firefox böngészőt, hogy a Firefox oldaláról letöltjük a telepítőfájlt, majd elindítjuk. Ezt Linuxon is megtehetjük, de nem ez az alaphelyzet. Ez Linuxon máshogy van. Például a Firefox alapértelmezetten telepítve van, de ha letöröljük, akkor később úgy tudjuk telepíteni, hogy elindítjuk a Szoftverek (vagy Szoftverkezelő) alkalmazást, kijelöljük a Firefoxot, és rákattintunk a telepítés gombra. (Tehát nem a web böngészőből telepítünk! Azt felejtsd el. Az a ritka kivétel.)

Nos, ugyanígy a Szoftverek alkalmazásban írd be a keresőbe, hogy téma, ha nincs találat, akkor angolul: theme. Válaszd ki a neked tetszőt, majd kattints a telepítés gombra. Ha ezután elindítod a Megjelenés beállítópanelt, akkor ki tudod választani a most telepített témát. Ha jól emlékszem, akkor az ablakkezelőt külön beállítólapon tudod módosítani. (A kis méret, teljes méret, és bezárás gombok)

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

XFCE témák

  #5 http://mate-desktop.org/themes/

...itt van xfce téma is,csak keresgélni kell...

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

XFCE témák

Köszi mindenkinek,próbálkozom 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve