Telepítési probléma: A start job is running for ...

Fórum: 

Sziasztok!

Egy olyan telepítési akadályba ütköztem, amelyre nem találok megoldást a guglival. 

Egy nem túl régi laptopon szeretnék Linux Mint xfce 32 bitet telepíteni/ Livet futtatni (több disztribúciót is kipróbáltam, mind erre a hibára futott). A bootolás el is jut a Mint logóig, amit Esc gombbal eltüntetve azt látom, hogy a következő betöltési lépésnél akad el a boot:

"A start job is running for Hold until boot process finished up. / A start job is running for Detect the aviable GPUs and deal with any system changes." Ez a két üzenet váltakozik.

Nem tudom, lényeges-e, de a laptopon alapból Windows fut, ezt szeretném kiváltani a Linux-szal. A telepítő USB kulcsot már használtam más eszköznél, amely azóta is sikeresen működik.

Nagyon megköszönném, ha meg tudnátok mondani, hogy mi a probléma és hogyan javítsam.

Köszönöm.

Nem tudom, lényeges-e, de a laptopon alapból Windows fut.

@#1 Köszönöm a gyors választ!

Azért nem írtram le, hogy a gépen milyen windows van (egyébként Windows 7) telepítve, mert a boot priority úgy van beállítva, hogy a pendrive-ról bootoljon. Nem gondoltam, hogy van jelentősége...

A neten csak olyan megoldási javaslatot láttam eddig a fentebb írt problémára, ami a GRUB indítását javasolja, de én még addig sem jutok el.

https://ariszlo.wordpress.com/2013/02/11/ubuntu-12-04-telepitese-windows... leírásban is feltételezik, hogy meg tudom nyitni a terminált...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

A laptopon még mindig a Windows fut.

@#3 Nem tudtam megszabadulni a windows gyors rendszerindításától, megszabadultam hát a teljes SSD-től. Tehát nincs winch. a gépben. Azt gondoltam, így tiszta lappal indulhatok, csak az USB és a szűz gép. De sajnos nem így lett, továbbra is ugyanaz a hiba.

Van ötleted, hogy mitől lehet ez?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve