Tartalom szerepeltetése a linuxos trackereken

csuhas32 képe

Fórum: 

A Navigáció részen megjelent a Friss bejegyzések alatt egy „Linux-os fórum” és „Linux-os blog” rész.

Ez a fórumtéma egy picit ennek tesztje is, kíváncsi vagyok rá, hogy a nyitásakor linuxos kategóriát választottam, automatikusan bekerül-e a linuxos fórum trackerre. Arra számítok, hogy igen. Akkor a fórumtéma az egész sima ügy.

A blogbejegyzés beküldése egy másik téma, úgy találtam, hogy a blogok megjelenését talán a címkével tudjátok szabályozni, ugyanis volt egy blogom, ami szerintem linuxos, de nem találtam a linuxos blogok között, azonban még volt hozzá szerkesztési lehetőségem, ezért éltem vele.
Ha jól tudom, akkor címkéket egymástól vesszővel és talán egy szóközzel elválasztva tudtok megadni egy bloghoz, ha azok között szerepel a „linux”, akkor azt hiszem a blog meg fog jelenni a linuxos blogok között.

Amennyiben van az én első pillanati tapasztalásomhoz, elgondolásomhoz megjegyzésetek, kérlek hozzászólásban írjátok meg! Köszönöm!

OFF
Szerintem a kötőjel nem kellene bele, így volna helyes: Linuxos fórum illetve Linuxos blog, mert amúgy, ha nem kezdőbetű volna az első, akkor linuxos fórum és linuxos blog.
ON

linux

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Igen, a tag-ek közé betett linux szó rögvest berakta nekem is a Linux blogok közé. Most az a kérdés, hogy visszamenőleg akarom-e végig átírni a tag-eket, hogy a linux szó szerepeljen benne. De maga a megoldás jó, hiszen egyszerű és csak majd be kell írni a linux szót a jövőben.

Ami biztató, hogy elindult egy jó irányba a fórum. Egyrészt a moderáció is látható, másrészt ez a megoldás is előkerült.

csuhas32 képe

linux

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1 Szerintem nagyon régre visszafelele nem annyira fontos, talán elég ha a Friss linuxos blog első oldala rendben, az újba meg úgy is beleteszed.

A nagyon régihez meg ha jön egy új hsz és ezzel előreugrik a vegyes trackeren, na ott kell a modi vagy szerkesztő, szóval valaki aki a tagekhez hozzáfér, hogy rátegye a linux címkét, hogy a friss linuxos blogon is ugorjon, pláne ha te már nem tudod szerkeszteni.

Úgy számolok, most ez egy picit sűrűbb lesz, de később nem lesz rá gyakran szükség.

csuhas32 képe

linux

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1 A magam részéről a blogjaim közül azt a párat, amiről azt gondoltam, talán érdemes, feltoltam a linuxos trackerre. Neked jóval több van, ami korábbi, mint az ott most szereplők jelentős része. Nem tudom mennyire nagy munka mondjuk a vegyes blog trackeren rákattintani, aztán csak betenni a címkék közé, hogy linux és menteni.
Te a sajátodat tudod címkézni, egy emelt jogú személy akár bármennyi linuxosat.
(Még egyszer hangsúlyoznám, szerintem nem kell túlzásba esni, ha a friss linuxos blog első oldala rendben, az most elég.)

Kicsit rabszolgamunka ez tény.

Idővel az első oldal mindenképp megtelik az adott pillanatban valóban legfrissebb linuxos tartalommal.

kami911 képe

linux

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1 elvileg erre van valami tömeges művelet,  de még soha nem próbáltam... Megnézem mit tehetek.

csuhas32 képe

Töltsük meg az első oldalt!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1.3 Remélem sikerrel jársz, de ami most eszembe jutott, azt ez nem befolyásolja, hiszen minden a jelenben megszülető linuxos blog fiatalabb, mint bármely már meglévő, amit te valamilyen módon el tudsz látni a plusz linux címkével. 

Szerintem talán a tagság is tud benne segíteni, hogy a "Linux-os blog"-ra kattintva egy valóban friss tracker első oldal ugorjon elő. Minden egyes beküldött linux címkével ellátott bloggal egy lépéssel közelebb kerülünk ehhez. Biztos, hogy mindenkinek van valamilyen linuxos élménye, amiről tudna írni egy linux címkével (is) ellátott beszámolót.

Ráadásul, vesztetekre, a 'Töltsük meg a "Linux-os blog'-ra kattintva megjelenő tracker első oldalát valóban friss tartalommal!' felhíváshoz talán magam is csatlakozom néhány új írás beküldésével.

Úgyhogy elő a billentyűzetekkel, beszámolóra, leírásra fel!

Egyrészt ne csak arra várjunk, hogy majd KAMI mindent megold, megcsinál, míg sérvet nem kap, másrészt meg véletlen se hagyjátok, hogy esetleg vérszemet kapjak és eluraljam az írásaimmal ezt a trackert! :-)

kami911 képe

linux

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

#1 amit tudtam beltettem, köszönöm az írásaidat, remélem tudsz még segíteni,  mert nagyon-nagyon jók az írásaid.