skype

rhenus képe

Fórum: 

 Hello, túd valaki segiteni skype témában? Az a probléma, hogy amikor beszálok  konferencia beszélgetésbe a kamera automatikusan kikapcsol.

Hang van de kép nincs. 

Ha csak egy valakivel beszélek akkor meg müködik a kamera is. Ha valaki tud erről valamit akkor előre is kösz.

rhenus képe

 Nem hinném windows on

 Nem hinném windows on használtam sokat és ott müködött. De effelől honnan lehet tudomást szerezni mert nem ir ki semmit, és nem is figyelmeztet vagy valami.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Nem hinném windows on

#2 Egyelőre én is csak ezt találtam:
https://support.skype.com/en/faq/FA12075/why-can-t-i-see-any-video-from-...

Lehet, hogy az interneted átviteli sebessége kevés a jelenleg beállított kamera FPS-hez, próbáld elsőre három személlyel (te + két résztvevő). Esetleg a megjelenítési ablakod is vedd -sokkal- kisebbre.

A MS készítette el így az alkalmazást, tehát vagy működik vagy nem, hibát nem mutat, azaz hidd el, hogy jó. Debuggolni így is lehet ... kicsit bonyolultabb. Netán a linux-szos Skype beállításaiban vedd lejjebb az FPS-t, ha ez lehetséges (nem használom).

10 személy lehet a konferencián és a legutóbbi konferencia beszélgetés óta legalább 4 órának kell eltelnie. A konferencia beszélgetéshez újra kell indítani a jelen beszélgetéseket ...
https://support.skype.com/en/faq/FA10872/i-have-a-problem-with-my-group-...

Arra gondolok, valaki, a beszélgetés résztvevői közül nem kapcsolta be a kamerát (tudom vicces feltételezés, de nem adnak hibakeresési lehetőséget, így bármire gondolhatok) és ez lesz ráhatással az összesre ... linux-nál.

Bandwith.
https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need

3 résztvevő .. -vel? ... 4 óra múlva?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

RE: ok kösz megpróbálom 

Ha netán az internet adatsebességgel vannak gondok, a videochat (és a képernyőmegosztás) még az egy partnerrel való beszélgetésnél is megszakad. Hanghívásnál ugyanezt a problémát sűrű beszédkimaradásokkal lehet észre venni.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Skype

Tudnátok ajánlani más lehetőségeket skype helyett? Esetleg valami szabadabb, "biztonságosabb" megoldást?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Una képe

RE:Skype

ooVoo, Pidgin egy pluginnal, Ekiga, Camfrog, Twinkle,..

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
szhf62 képe

RE:Skype

Itt van "kéznél" például a Firefox Hello, a Vhatsapp (most lett teljesen ingyenes), a Viber, a Voxer, vagy a Google Hangout. Magam részéről még mindig a Skype-ot "favorizálom", ez nálam bizonyítottan kevésbé eszi az adatmennyiséget, a többieket az ismeretségi körömben nem használják - a legjobb tudomásom szerint. Némelyiket linuxra telepíteni okoz egy kis fejtörést, egyedül a "Hello"-t kapja minden linuxos (is) készen. 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve