Segítség

Fórum: 

 Üdv!

Nekem az a problémám lenne, melyben remélem tudtok segíteni, van egy Lenovo G500 típusú, amikor telepítem az újonnan napokban telepített Fedora 23-ra az AMD oldaláról a drivert majd újraindítom a grafikus rendszer nem indul el, mi lehet a gond, valaki le tudná írni esetleg a telepítés menetét, vagy mi lehet a gond? A másik kérdésem az lenne, hogy van a laptopban egy integrált Intel HD 4000 és az imént említett AMD 8750M típusú kártya melyek között elméletileg teljesítménytől függően vált, windows alatt ez működött is, de itt linux alatt van rá lehetőség, és ha igen mi a pontos menete, sok fórumot néztem, de nem találtam működő megoldást. Válaszokat, segítséget előre köszönöm

Tomi37 képe

Szia!

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de ez itt nem a Fedora fórum. Mivel az ugyebár rpm alapú, így sokminden másképp működik mint Minten. De ha jól tudom a Fedora is tartalmazza az fglrx-core ami a driver és fglrx-amdcccle(ez a Catalyst)csomagokat.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

 Segitsegre lenne szuksegem.

 Segitsegre lenne szuksegem. iMac-ra parallel-en keresztul szeretnem telepiteni a LinuxMint-et. Vegig megy a telepites es amikor ujraindul ker egy kodot. A telepites alkalmaval ket kodot kert a telepito. Megprobaltam mind ket kodot, de egyikkel sem indul. Volt mar valakinek ilyen problemaja?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Segitsegre lenne szuksegem.

#2 iMac-ra parallel-en keresztul szeretnem telepiteni a LinuxMint-et.
-- Miról beszélünk? Erről
http://www.parallels.com/products/desktop/
( http://www.askdavetaylor.com/install_ubuntu_linux_within_parallels_deskt... )
vagy egyéb Virtuális gépről és akkor melyikről?

Vegig megy a telepites es amikor ujraindul ker egy kodot.
-- Milyen szöveget ír ki a kód kéréskor?

A telepites alkalmaval ket kodot kert a telepito.
-- Mikor és mikor?

Megprobaltam mind ket kodot, de egyikkel sem indul.
-- Honnan vetted a két kódot? És a két kód kérésekor milyen szöveget ír ki az ablak (komolyan gondolod, hogy bármit is válaszolunk, ha alapvető információkat nem adsz meg; milyen iMAC, melyik rendszer van rajta (az és a számítógép amúgy működőképes?) és mi volt a telepítés folyamata, illetve milyen virtuális környezettel próbálkoztál ..., honnan vetted a telepítési leírást.

Volt mar valakinek ilyen problemaja?
-- ... (hibaüzeneteket kérünk)

Régebbi iMAc-eken volt valami olyasmi, hogy a boot manager csak windows néven fogadta el a GNU/Linux-szot. De azt nem virtuális környezetbe telepítéskor csinálja.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve