screenshot

balzs06 képe

Fórum: 

Sziasztok! Van olyan alkalmazás Linuxra, ami csak az általam kijelölt részt screenshotolja, hogy ne utólag kelljen vágni?

kimarite képe

screenshot

@#0 Annyi még, ha mégis vágsz, akkor a mentett kép inkább PNG legyen, mint JPG kép formátum. Sokkal kisebb a mentett fájl mérete, így pl., ha beágyazod valahova, akkor az oldal hamarabb tudja betölteni a képet. Továbbá a 90% minőség még elfogadható minőséget ad.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
kimarite képe

screengrab

@#6 Én is erre használom, azaz egyféle bizonyítéknak. Úgysem értené meg senki az 1-ek és a 0-ák mozgását, rajtam és Neo-n (és barátain) kívül.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

Képernyőkép

Mostanában egyre több alkalmazásban is lehet screensho...  (izé: képernyőképet készíteni). Például a Firefoxnál kiegészítőként lehet feltenni (én nem használom), ugyanígy a Vivaldi böngészőben is "alapból" benne van ez, néhány alkalmazás is biztosítja - témától függően is - ezt a lehetőséget. (pl: Cairo Dock) Nézz körül, melyik lenne a szimpatikus neked, ha a Linux Mint képernyőkészítője nem felelne meg valamiért.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Shutter?

 Ezt is érdemes kipróbálni, ha fenn van minden, akkor tudsz ráírni szöveget, nyilakat vonalakat stb. + persze minden elvárt mentési funkciót tudja: egész asztal, kijelölt téglalap, egy ablak, egy menü stb. 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Képernyőkép

#8 Weboldalakat lehet ide is menteni ;) : https://archive.org/web/
Vagy magadnak, mert mindennel együtt le is lehet tölteni, bár nagy méretet is foglalhat.
 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve