Samsung tablet recovery

Fórum: 

Minden nap este kikapcsolom a Samsung táblagépemet, és reggel bekapcsolom. Ma is így tettem, de a szokásos hangjelzés után a SAMSUNG felirat nem tűnt el (vagyis a belépési folyamat nem fejeződött be).
Megpróbáltam a gépet valahogyan életre kelteni, de minden próbálkozásom kudarcot vallott: nem töltődött be az Android 4.4.2.
Ezután beléptem a recovery-módba (hangarő+bekapcsológomb egyidejű nyomásával). Az alábbi kép fogadott:
https://ibb.co/vYttkv3
https://ibb.co/z8Tr1CD
https://ibb.co/6P2ybLY
Az első az alsó rész, a 2. a fölső rész, a 3. a teljes kép.
Először a cashe törlésével próbálkoztam, aztán mérgemben a data/factory resettel, de egyik esetben sem jutottam túl a SAMSUNG feliraton. Hogy a fenébe lehet legalább a gyári állapotot visszaállítani, hogy újrainduljon a rendszer? A gépet még kikapcsolni sem lehet. Amíg le nem merül az akkumulátor (vagy ki nem szedem) addig a SAMSUNG felirat virít a képernyőn.
Még a bővítőkártyát is kiszedtem, de semmi változás.

Én ezeket próbálnám ki: https

#1 Kösz a javaslatot, de azt hiszem nem érdemes foglalkozni vele, már 8 évesnél is régebbi a készülék - veszek inkább egy újabbat, mert már sok program amúgy sem fut rajta (a Google szolgáltatások nagyon lelassították a rendszert). A tablet csak 4 magos és 2 GB RAM van benne - esetleg internetrádiónak lehetne még használni (a régi telefonomat is arra használom [meg zenehallgatásra]).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve