Rhythmbox vizualizáció gondok

Fórum: 

Sziasztok.

Rhythmbox 3.3,  van telepítve, és a vizualizációval van egy kis gondom:

1., Nagyon szaggat, nem lehet a menüböl átállítani ( a menüben megjelenik, de nem műkődik ) normál, vagy alacsony minőségre, tudom, a proci nem bírja, mert gyárilag magas felbontáson van, ezt hogyan lehetne beállítani alacsonyabb felbontásra??

2., A vizualizációt nem lehet teljes képernyő módban használni,(buli mód) vagyis semmi más ne látszon, csak ez. Ötlet? Gnome2 alatt ez még megvolt.

Laci.

 

ui. miért nem működik itt opera alatt a helyesírás ellenőrző???? Bug???

kimarite képe

Helyesírás ellenőrző

A helyesírás ellenőrző semmilyen böngésző kiegészítővel nem működik a linuxmint.hu oldalon. Azért, mert a szövegdoboz egy Drupal modul (WYSIWYG Text Editor) melyben a hozzászólásod -jó esetben jól- szerkeszted. Ehhez az modulhoz nem létezik kiegészítő helyesírás ellenőrző modul (jelenleg), nem készítették el.

Ha a szövegdoboz alatt a 'Szűrt HTML' helyett (Drupal modul) a 'Sima szöveg' beállítást (közönséges szöveg) választod, lesz lehetőséged az Opera (vagy bármely más böngésző) helyesírást ellenőrzőjét használni. Én sokszor egy, a rendszeremen telepített szövegszerkesztőt használok hasonló célra (egy blog vagy hír írásakor például), a Geany-t (nálad lehet a Pluma a szövegszerkesztő). Persze, a szövegszerkesztőmben a magyar helyesírás szabályainak megfelelően (is) megszerkesztett szöveg és az ide beillesztett szöveg mentés utáni megjelenése, kinézete eltérő is lehet, ... szokni kell mit kell változtatni még rajta. Viszont 'helyesírásilag' biztosan jó.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve