Pastebin

szhf62 képe

Fórum: 

 Regisztráltam a Pastebinre. Az eddig megosztott képeket, amiket a Google Drive-ra tettem fel, miként tudom áttenni ide, anélkül hogy elvesznének, vagy az erre utaló linkek ez után ne a téves helyre mutassanak? Kezd betelni a tárhelyem, át kell csoportosítanom.

pastebin

A Pastebin text only, csak szövegek másolhatók be ill. linkelhetők.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE: Pastelbin

@#0 Ez nem lehetséges a Pastebin vonatkozásában. Kép. A Drobox vagy más tárhely megoldás lehet (megfelelően nagy tárhely tekintetében), de link-átírányítás nem lehetséges, kézzel kéne kijavítanod minden URL-t a hozzászólásaidban.

Átgondoltabban linkelj szerintem. A parancs kimenetek mehetnek a jövőben pastebin-re, a képek meg ahogy említem (Copy.com, Box.com, Dropbox). Tehát csak akkor linkelj képet, ha "képszerű" a probléma.  A Drobox-nak van egy linkrövidítős funkciója is a megosztott hivatkozásnál.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
SzzS képe

RE: Pastebin

@#0

Én a helyedben a MegaDrive-ra regisztrálnék.
Jómagam is azt használom már, mert meguntam várni, hogy a Google kiadjon egy szinkronizálót Linux rendszerre.

A Megán ráadásul 50 GB helyet kapsz az ingyenes csomagban és van szinkronizáló kliense sok rendszerre.

https://mega.co.nz/

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

RE:RE: Pastebin

Van MegaDrive tárhelyem, csak az is kissé szűkös már.  :) Egy időben próbálkoztam a "Hive" [Méhkas] (korlátlan) felhővel, de amikor ez fizetőssé vált ( "csak" 3 $/hónap) kiürítettem.

Talán még a "kepfeltoltes.hu"-n lehetne valamit "újítani"...

Ha a Drive-ot Gmailes postafiókkal használod, nem kell szinkronizálásra várnod. A Google fiókba történő bejelentkezéssel simán, gördülékenyen megy minden, bármelyik linux, vagy ubuntu rendszerrel.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

RE:RE: Pastelbin

Megtaláltam a további képeim megosztási helyét. A kepfeltoltes.hu nem igazából szimpatikus nekem erre a célra, úgyhogy az imgur.com-ot szemeltem ki a folytatáshoz. (Ha netán a mostaniak betelnének.) :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve