Opera böngésző

zoldzoli képe

Fórum: 

 Sziasztok. Egy olyan problémám van, hogy az opera böngésző nem hajlandó lejátszani csak a youtube-os videókat. Lehet az facebook, inda stb.. Valaki találkozott már ilyen problémával? rendszer Linux mint 18.3 sylvia KDE, Linux mint 19 tara, mindkét rendszer 64 bites. Más böngésző, pl firefox mindent lejátszik.

keraform képe

Opera böngésző

"Az opera böngésző nem hajlandó lejátszani..." Hanem? Ezt írja, vagy mondja? Találgassunk?
Nekem van egy autóm, ami nem indul. Találkozott már valaki ilyennel? Én nem mennék be ilyen szöveggel egy szerelőhöz.
Frissen telepített Opera? Vagy eddig lejátszotta, de tegnap óta nem? Flash player?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
zoldzoli képe

Opera böngésző

Elnézést a fogalmazásért. Frissen telepített rendszer és böngésző. A facebook videói megnyilnak egy nagyobb ablakban, és ugyanúgy ott a lejátszás ikon és ha rákattintok akkor újra tölti az oldalt és nem történik semmi. A többi webhelyen, betölti a videót, felvillan egy pillanatra és Hiba történt üzenet fogad. Flash player telepítve, engedélyezve. Pontosan nem tudom melyik verziótól de kb 2 hónapja ezt csinálja a többi gépen is nem csak a friss telepítésűeknél.

pl: Indavideó: https://imgur.com/2b1bffa0-f2be-426c-b9a9-f2e3205605f7

Facebook: https://i.imgur.com/h6Fza7C.jpg

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
keraform képe

Opera böngésző

#2 Én soha nem használtam Operát, most feltelepítettem. Nálam sem játssza le a Facebook videókat. Rákerestem a problémára, kismillió fórumtéma van ebben az ügyben. Megoldást nem láttam sehol. Azt pontosan honnan tudod, hogy a Flash Player telepítve, és engedélyezve van?
Én kerestem a beállítások, bővítmények között, de nem találtam, illetve sem az engedélyezett, sem a letiltottak között nincs semmi. Amikor viszont az Adobe oldaláról telepíteni akartam, azt írta már telepítve van. (???)
Szóval hol látszik, hogy telepítve, és engedélyezve van?
Firefoxon, a bővítmények között található, és a verziója is olvasható: Shockwave Flash 31.0 r0

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Opera böngésző

#2 Hahó! A kepfeltoltes vagy más magyar képmegosztó oldalt ne használd, törlődnek a tartalmak és akkor a későbbi kérdező nem tudja, hogy mit kérdeztél. Áttettem az Imgur-ra a képeket.

Használd az Imgur, az imgBB, a Postimage képmegosztók valamelyikét. Regisztrálj be az egyikre és akkor -az oldal létezéséig- biztosan nem törlődnek a tartalmak. Ezek régóta létező weboldalak.
A Google Képek oldalt is használhatod, vagy a Dropbox-ot. De használhatod a Mediafire-t is például. Azonban ezen oldalaknál a megjelenített kép nem biztos, hogy menni fog, csak az URL-t tudod betenni a válaszba. Gondold át.

Köszi

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Opera böngésző

#2 A jelenlegi Opera a Google Chrome más köntösben. Nem a Firefox-nak megfelelő (Adobe) Flash Plugin-t szereti, hanem a sajátját, melynek neve: FreshPlayer PepperFlash. Tálald neki.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
zoldzoli képe

Opera böngésző

#5 Elnézést hogy most írok vissza, de kórházban voltam. Nagyon szépen köszönöm, a te javaslatod megcsináltam és működik rendesen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve