Beküldte zoli62 -
Fórum:
Kinek milyen tapasztalata van ezzel? Nálam el sem indul. Olvasgattam a Wine oldalán, melyiket tesztelték és melyiket nem, de gondoltam, teszek egy próbát. Az Access viszont a leírtakkal ellentétben megy.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel? Nálam el sem indul. Olvasgattam a Wine oldalán, melyiket tesztelték és melyiket nem, de gondoltam, teszek egy próbát. Az Access viszont a leírtakkal ellentétben megy.
Nálam el sem indul.
Beküldte Bendegúz -
Értékelés:
Nálam sem, mert soha eszembe sem jutott ezt használni. Az az alkalmazás, ami 2018-ban még nem multiplatform, azt el kell felejteni, mert máshogyan a gyártó nem vehető rá a többplatformos kiadásra. Szégyelljék magukat.
Használd a prezit -- szebb is, jobb is, használhatóbb is, ráadásul bárhonnan bármikor elérhető, elég a linket megosztani --, vagy az office online változatát.
Irodai feladatokra ott a LibreOffice. Nem tökéletes, de MS office sem az.
OFF
Bónusz infó: A Google Sketchup nem volt elérhető Linux alatt, de böngészőben már egy ideje szépen működi!
Nagy respect a Google-nek ezért.
Nálam el sem indul.
Beküldte zoli62 -
Értékelés:
Nálam el sem indul.
Beküldte kimarite -
Értékelés:
Egy alternatíva
Beküldte csavi (nem ellenőrzött) -
Értékelés:
Ez gondolom azért egy próbát megérne, attól függ, hogy PowerPointott mire is akarnád használni? Régebben igaz azt még Winen kipróbáltam és ott működött.
https://www.freeoffice.com/hu/