Net forgalom számláló a panelra XFCE-n

Fórum: 

Tud valaki olyan net figyelő programot,amit tudok használni Linux Mint 19.2 XFCE felületen? Elsősorban a feltöltés érdekelne.A panelen lenne a legjobb helye,de az asztalon is megfelelne.Válaszokat előre is köszönöm!

tresor képe

Xfce panel alkalmazások,

Xfce panel alkalmazások, hálózatfigyelő. Megadod az interfészt és két csúszkán mutatja a le és feltöltést interaktív módon. Ha az egeret fölé viszed, akkor meg buborék súgóban az adat mennyiséget is. Kell hozzá asszem az Xfce4-goodies csomag is.
Az interfész pontos nevét meg a wifi ikon a tálcán, jobb egérgomb, kapcsolat információk-nál láthatod (wlan0 vagy wlp1s0 ..... stb).

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Xfce panel alkalmazások,

#1   Köszi szépen! :) Pontosan ilyenre gondoltam! (Le kellett tölteni a csomagot.)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
tresor képe

Ha nem vágod még annyira az

Ha nem vágod még annyira az Xfce-t, akkor:
Jobb klikk a panel üres részén>>Panel>>Panel beállításai>>Elemek fül>>+ gomb, Új elem hozzáadása a panelhez>>itt ha legörgetsz megtalálod a hálózatfigyelőt>>rákattintassz és hozzáadás.
Az óra felőli sarokban a legszélen meg fog jelenni a hálózat figyelő. Ezen megint jobb klikk:
Hálózati eszköz default üres, ezt neked kell megadnod, hogy melyik kapcsolatot akarod figyelni (drótos vagy nem drótos).
A fentebb leírt módon tudod a pontos interfész nevét megnézni, azt ide beírod és már műkszik is. Az összes többi funkció és beállítás adja magát.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
tresor képe

Xfce panel alkalmazások,

#2 Szivesen, használd örömmel. :-)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve