Naptár synch

Fórum: 

Hello!

Iroda->Naptár funkciónál szeretném szinkronizálni a naptáraimat. Google sikerült. Facebooknál a következő hiba üzenetet kapom a facebooktól:

Hiba!
Az alkalmazás nincs beállítva: Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amelyhez nincs hozzáférési jogosultságod. Jelentkezz be regisztrált tesztelőként, vagy kérj engedélyt az alkalmazás valamelyik adminisztrátorától.

Hogy tudom orvosolni a problémát? Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Köszönettel!

gnome naptár.

gnome naptár.

Megoldásként próbáltam a facebookot szinkronizálni a google-val, de az se működik, ezért feltételezem a FB-nél van a probléma. Ám lehet nem ez a legegyszerűbb módja a FB naptár szinkronizálásához. Mit javasolsz/javasoltok?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Először is tudni  kéne,

#1 Ott virít a Mint menüjében, Iroda alatt, a leánykori neve gnome-calendar. FB-vel közvetlenül szinkronizálni úgy látom senkinek sem sikerül, olyan kerülő megoldásokat javasolnak, hogy a Google naptárat szinkronizálják az FB-vel, majd a gnome-calendart a Google naptárával.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
kimarite képe

gnome naptár.

#2 Szerintem egy naptárat elegendő használni, és ahhoz meg ott vannak minden OS-en (Android, Linux, OS X, Windows) a szinkron alkalmazások. Feleslegesnek érzem a több naptárba irogatást is, ha ugyanazok a teendők.

A facebookénál jobb megoldás a Thunderbird levelező kliens naptára ..., igaz, Androidra nem érhető el a Viharmadár.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve