[Megoldva] Néma a Rythmbox a Victoriában

Fórum: 

Nem szól a Rythmbox a Victoriában. Még azok a rádiók sem, amelyek alapból szerepelnek a listáján. Eddig időnként a Rythmbox-ban hallgattam a Klubrádiót, amíg Uma volt a gépemen. Most a Victoriában is megpróbáltam, de még a keresés sem indul be. Hiába illesztem be az internet-címüket, azt írja, hogy ismeretlen. A Petőfi, Kossuth, Retró rádiót sem találja, még csak nem is keresi, egyszerűen nincs lejátszás.  Semmilyen keresés és lejátszás nem indul be.

Tudom, másképpen is lehet hallgatni a rádiót, erre vonatkozóan nem kérek tanácsot. Csak furcsának találom, hogy a Rythmbox másképp működik a Victoriában, mint az Umában.

Vagy meg lehet szólaltatni valahogy?

Mikor volt ez?

Nem régen volt gebasz a nettel, állítólag a fél internet leállt valami hiba miatt (én csak a sajtóból tudom, tapasztalni nem tapasztaltam). Szóval, mikor volt a kísérlet? Most sem működik?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Néma

A https://hu-stream02.klubradio.hu:8443/32aac sem szól. Semmi sem szól rajta. A képernyőn úgy néz ki, mintha menne, a háromszög négyszöggé alakul, de nem szól semmi. Ugyanakkor a youtobe meg a többi hang működik, szóval nem a hangbeállítással van probléma. Du 2 körül próbáltam először, azóta is többször és az internettel nincs probléma.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szerintem itt valami a hanggal lesz kapcsolatos

#3 Szerintem ne rádiózzunk, próbálj meg a Rythmboxszal lejátszani valamilyen zenei (avagy hang-) fájlt a gépben lévő lemezről és közben nézelődj a hangbeállítások környékén, hátha így sikerül kicsikarnod ezen alkalmazással hangot a gépből.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Néma

#3 Nincs lehalkítva? Ha jobbra fent a hangszóróra kattintasz? Van a gépben több hangkimenet?

Illetve amikor a rendszert telepítetted, a kodekek telepítése ki volt jelölve?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szól a rádió....

blush Megszólalt. Lent a tálcán el volt zárva a hangerő...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve