MEGOLDVA - MKV-ból felirat eltávolítás újra konvertálás nélkül

Fórum: 

Sziasztok

Ha csak 1-2 filmről lenne szó, nem kerestelek volna benneteket, de sorozatokról van szó (esetenként 6-7 részesek), ahol a filmben lévő feliratokat szeretném eltávolítani, de úgy, hogy ne kelljen átkódolni hozzá az egész filmet.

Az eredeti probléma: TV-re csatlakoztatott USB külső meghajtóról, ha olyan filmet választok ki, amiben van vagy 25 felirat, a film nem hajlandó elindulni (ismeretlen formátum hibát ír ki) A sok feliratból kiszedtem csak a magyart és Handbrake-kel töröltem a videóból a sok-feliratos részt, de a program átkódolja az egész filmet. Ezt nem lehet valami varázslattal "kikerülni"?

Az Avidemux-ban nem találtam erre megoldást, a Virtualdub-hoz meg kell valami plugin.
Az eredetiből kiszedett magyar feliratot nem akarom a filmbe tenni (ha ugyan azon mappában van a két fájl azonos néven, úgyis megtalálja)

Szóval van erre megoldás?

Előre is thx mindenkinek!

Van

MKVToolNix

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Van

#1 Köszönöm, időközben én is ráleltem. Mivel rágugliztam, elsőként win-es verziót töltöttem le (portable), de van linux alá is! Alapból azt csinálja, amire nekem kell!

A furcsasága a kérdés okának, hogy csak azok a filmek akadnak TV-n, amibe sok-sok felirat van. Elvben - többek szerint - a TV szoftverének frissítése is megoldás lehet, de ezekben a firmware-kben nem bízom. Tehát a lényeg: a probléma megoldódott és nagyon köszönöm a választ!

Üdv

stewet

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Van

#1.1 Szívesen.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve