[Megoldva] Képek csoportos átméretezése.

fecameca képe

Fórum: 

Sziasztok. Keresnék olyan kép nézegetőt, amivel a karácsonykor készített családi fotókat a fényképezőgép 4000 x 3000 szeres felbontása helyett küldhető méretűvé lehetne zsugorítani. Kedvenc képszerkesztő programom a gthumb, de szerintem az csak egyesével tudja. A Linux Mintben mintha lett volna olyan, most Debianom van, és nem jövök rá, mi volt az amivel máskor átméreteztem a képeimet? 

fecameca képe

A gThumb tud ilyet

@#1 Köszi megpróbálom. Azt nem tudtam eddig, hogyan lehet benne több képet egyszerre kijelölni. Egyesével elég hosszadalmas lenne, mindegyiket 25% -ra akarnám venni. Úgy már küldhető lenne. Az a bajom a gthumb megint megpróbáltam, de csak egy képet enged egyszerre kijelölni. Valamit nem jól csinálok?

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
fecameca képe

A gThumb tud ilyet

@#4 Nem tudom, mit bénáztam azelőtt, mindig megnyitottam az első  képet kijelölés helyett. Végül is sikerült. Jó lesz, ha megjegyzem, hogyan csináltam, mert már máskor is csináltam. Kösszönöm. Hol van a szögletes zárójel? Oda kellene írni:(MEGOLDVA) Én csak a kerek zárójelet tudom.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
fecameca képe

Csak mert én így láttam

Én így láttam a szomszéd topikban "DEEZER" by Hosszú Lajos is így írta, azt hittem ez így szokás. De ha nagyon zavar, átszerkeszthetem.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve