Linux Mint 6 "LMDE" stable

Fórum: 

https://distrowatch.com/

Ha az SHA256 ellenorzo osszeg egyezik, akkor mindegy hogy melyik oldalrol
toltjuk le.

IG képe

Én upgradeltem LMDE 5-ről,

Én upgradeltem LMDE 5-ről, aztán szívtam.

- bejelentkezéskor beírtam a login nevem, majd kb 5-10 másodperc várakozás
- minden sudo parancs után 5-10 másodperc várakozás

SSD-m van szal' furcsa.

Aztán csináltam egy friss telepítést, előtte lemetettem a firefox profil könyvtáram.
Telepítés lefutott, rendszer indul gond nélkül. Átmásoltam a firefox profil könyvtáram, majd firefox indít. -> újabb szívás. Az adataim biztonsága érdekében csinál új profilt, vagy lépjek ki. Új profil létrehoz, majd minden hiányzik, mentett jelszavak, könyvjelzők, minden. Szétvágott az ideg, ismét újratelepítés, ismét szívás a firefoxszal.

De itt rányomtam a frissítéskezelőre és mit ad Isten? Új firefox érhető el, telepítettem. Profilkönyvtár másolás, firefox indít és megy.

???

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Én upgradeltem LMDE 5-ről,

#1 vszleg a régi rendszeren az FF frissebb volt, mint ami a telepítőben volt. FF profilokat csak azonos verziók között célszerű másolni.

Ha ez nem járható, akkor jelszavakat előtte ki lehet menteni, újba lehet importálni a jelszókezelővel.

Vagy felrakni egy másik böngészőt, importálni az FF alól a beállításokat, FF profil mappát törölni, FF indít, importál a másik böngésző alól.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
Koppány képe

Egy észrevétel az LMDE6

Egy észrevétel az LMDE6 telepítőhöz. Ha valaki Rufus-al készítené el Windows alól a telepítő usbmédiát, akkor a telepítés hibára fut. Ezt nagyon sokan jelezték. A rufus 4.2 vel nem lehet hibátlan installmédiát létrehozni az LMDE6 esetében. A live rendszer elindul a telepítés megkezdhető. A Probléma a telepítés végén jelentkezik, a telepítés egyszerűen megszakad, bezáródik. A Rufus Dev Team már értesült a problémáról. Minden más, mint a ventoy, vagy a linux mint lemezkép írójával készített médiumok tökéletesen működnek.

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve