Beküldte lala -
Fórum:
https://24.hu/tudomany/2023/05/15/szathmary-eors-klimavaltozas-evolucio-...
Szerintem, teljesen igaza van!
Ugyhogy szorgalmasan nezzetek a Mad Max filmeket es tanuljatok tulelesi technikakat!
https://24.hu/tudomany/2023/05/15/szathmary-eors-klimavaltozas-evolucio-...
Szerintem, teljesen igaza van!
Ugyhogy szorgalmasan nezzetek a Mad Max filmeket es tanuljatok tulelesi technikakat!
Evolúcióbiológus?
Beküldte FerrisWheel (nem ellenőrzött) -
Értékelés:
Nem olvastam végig, mert nagyon hosszú, de tudom, hogy mit teszünk éppen.
Az emberek ősei valamikor lemásztak a fáról. Most viszont mind a 8 milliárd ember napi 24 órában maga alatt vágja a fát.
És mit tehet ez ellen egy evolúcióbiológus, amikor az emberiség fele még az evolúciót is tagadja?
És senkit sem érdekel, ha azt mondják 25 év múlva baj lesz.
Érdekli a dohányosokat az a sok veszély, amit a cigarettásdobozon naponta 20-szor látnak?
Einsteinnek tulajdonítják azt az figyelmeztetést, hogy ha a méhek kipusztulnak, az emberiségnek pár éve marad hátra, mert éhen fog halni.
Évek óta mást se hallani, mint azt, hogy pusztulnak a méhek.
Szerintem talán már 25 évünk sincs hátra, addig a totális összeomlásig.
De mindegy is, hogy mikor lesz, mert ez nem egy konkrét esemény lesz. Nem fogják bemondani a tévében, hogy összeomlott az emberi társadalom.
Ez egy folyamat, ami már régen elkezdődött, és amit nem fognak megállítani a politikusok.
Amíg olyan emberek vannak az EU vezetésében, akik az uborka görbületével vannak elfoglalva, addig ne reménykedjünk semmi jóban.
Evolúcióbiológus?
Beküldte horvjoe -
Értékelés:
Evolúcióbiológus?
Értékelés:
Ott lett elcseszve, amikor a görögök feltalálták a demokráciát.
És arra hivatkozva a hatalom tényleges urai azt tesznek velünk, amit akarnak.
Azt választanak meg nekünk, akit akarnak.
Tényleg nem szeretnék politikai vitát nyitni, de ott van példának Budapest.
Demszky 16 éves ámokfutása után végre jött Tarlós István, és rendbe tette Budapestet.
Aztán valakik úgy döntöttek, hogy a budapestiek inkább Karácsony Gergelyt akarják.
Evolúcióbiológus?
Értékelés:
„Ha a szabad választásokon bármiben valóban szabadon dönthetnénk, csak nem gondoljátok, hogy megengednék nekünk.“ — Mark Twain