Hol kapcsolhatom ki a felhasználó beléptetést? [Megoldva]

Fórum: 

Csak 1 felhasználó van a gépen és senki ismeretlen nem fér hozzá, úgyhogy felesleges bármilyen jelszót beállítani. Nincs is probléma, amikor bekapcsolom a gépet, de ha egy ideig nem használtam, elfeketedik a képernyőt, aztán követeli a felhasználónevet és jelszót.

Ezt hogy lehet a Beálításokban kikapcsolni?

Képernyővédő

#1 Azt hiszem, ha a Cinnamon felületet használja, akkor elég beírni a Menü keresőjébe, hogy Képernyővédő és a mellékelt képernyőkép szerint azt az egyetlen csúszkát átbillenteni a kikapcsolt állapot felé, ezzel az alatta lévő zárolási opció is inaktív lesz.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Energiakezelő

#1.1 Kápernyővédő nincs az én menümben, de megtaláltam: Energiakezelő, Biztonság, és ott kikapcsolva a Képernyő zárolása, amikor a rendszer inaktív.

Kösz, megoldódott ez is.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Xfce – Energiakezelő

#1.1.1 Sajnos a témaindító alján nem szerepel az aláírásod, így nem tudtam milyen asztali környezetet használsz, elnézést!
Akkor legyen itt egy képernyőkép a megoldásról az Xfce változatot futtatóknak is.

Konkrétan én az általad említett a „Képernyő zárolása, amikor a rendszer inaktív”-val nem találkoztam, de remélem, hogy ez volt az (esetleg fejből írtad a hozzászólást), mindenesetre nálam a „Képernyő zárolása amikor a rendszer alvó módba lép” szerepel, bízom benne, hogy ez elől kellett kivenni a pipát.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)