Hangkártya, optikai kimenettel

Fórum: 

Üdv. Mindenkinek. Teljesen új Mint felhasználó vagyok, kérdésem az tud e valaki hangkártyát LinuxMinthez optikai kimenettel. Másik gépemen Windows 10 van telepítve Trust hangkártyával a driver csak Winowshoz íródott. Ezen a gépen szeretném megtartani a Mintet ha kapok hozzá hangkártyát, jelenleg az alaplapit használom fülhallgatóval az optikai kimenetes hangkártya erősítőhöz csatlakoztatásra kellene. Keresgéltem a neten de nem találtam semmi konkrétumot. Akinek van tapasztalata és tud optikai kimenetes hangkártyát amelyet a LinuxMint kezel, kérem írja ide a fórumra. Előre is köszönöm.

hangkártya

@#0 ..és, ha tennél egy próbát a Trust hangkártyával a Mintes gépben?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Behringer UCA202

Én egy Behringer UCA202-őt használok. Kernelszinten támogatott, nem kell semmit telepíteni. Nekem tökéletesen működik, most már évek óta.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

hangkártya

Kedves mtimea nagyon szépen köszönöm, látod ezt sem találtam meg a neten de most a könyvjelzők közé került és rendelni fogok egyet. Üdv. barátsággal

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

hangkártya

@#5 Köszönöm tresor ezek nagyon hasznos linkek a Trust kártyához, a CMedia audio drivert elfogadja az biztos. Igen nem mai posztok de a kártya is a Windows 7-el egyidejű, de kifogástalan (kínai létére) ezért ragaszkodok hozzá.


Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

hangkártya

@#7 Tényleg a live boot eszembe se jutott, látod a legegyszerűbb dolgokra nem gondol az ember hirtelen. Köszönöm a jó ötletet tresor!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Trust

#9 A Live rendszer próbáját javaslom én is. Aztán meglátjuk. Ha nem próbáltad ki (sehogyan), akkor nem tudom mire alapozod, hogy biztos nem jó. :)
A meghajtók (az eszközök firmware-ei) a kernelben vannak vagy betölthetőek oda.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve