Google szerver törlése

szhf62 képe

Fórum: 

 Ha valakinek lenne kedve törölni a Google szerverein archivált anyagának eltávolítására a saját gépéről, annak ajánlom figyelmébe az alábbi rövid 3 perces videó(beszámoló)t.
(Megjegyzésként: Az eltávolítási folyamat elég lassú, hosszadalmas.)
https://drive.google.com/file/d/1Zz5fyY0mVADXHPrO7MS1p7NDXMQTX6Lv/view?u...

szhf62 képe

:)

#1 (Még mindig "küzdök" a Google szervereken tárolt anyagnak az eltávolításával...)
A Facebookkal - én - úgy tolok ki, hogy csak minimális személyes adatot adok meg. (Hiába követeli a telefonszámomat, azt még üzenetben sem közlöm senkivel - "egy összegben" -, mert egyből kiteszi az adatlapomra! Kaptak régebben egy /kamu/ német telefonszámot, elégedjenek meg azzal!  :P  ) Kamerát, mikrofont csak ritkán csatlakoztatok a géphez, az okos telefont is véglegesen kizártam az életemből! (Most leskelődjön utánam ez a közösségi portál...  :D  ) Nem sok hiányzik hozzá, hogy az adatlapot (fiókot) is töröljem onnan!...  :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

:)

#2 " Nem sok hiányzik hozzá, hogy az adatlapot (fiókot) is töröljem onnan!... :)"
Gondolod hogy ezzel megúszod ? :)
https://www.hwsw.hu/hirek/47416/facebook-cookie-tracking-analitika-stati...
https://hu.blackpanther.hu/facebook-avagy-a-nemzetkozi-kemhalozat-igazi-...

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Ha jól emlékszem, lehet egyszerre minden előzményt törölni

https://policies.google.com/privacy?hl=hu#infodelete
https://support.google.com/accounts/answer/162744?hl=hu
https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=hu

-----

De „így is lehet” :D ;)

2. lépés: Uninstall Google Custom Search pukkanás-felemel-ból legel: Internet Explorer, Firefox és Google Chrome
Google Custom Search pukkanás-megjelöl címek törlése Internet Explorer

Támaszkodva a megadott tippeket a browsres hozta vissza a normál állapotban van. Itt vannak a tippek a Internet Explorer: ...

Miután a böngésző elárasztották a böngésző-gépeltérítő, mint a Google Custom Search biztosan egy nagyon bosszantó tapasztalat. Nem csak nem böngészhet a weben, a béke, de a kereső és a honlap valószínűleg helyébe valami ismeretlen is, és minden alkalommal próbál keresni egy új lapot, vagy nyit egy új pánt, Ön kap utánaküldött-hoz egy csomó-ból agresszív reklámokat. Nem számít, ha néhány, a népszerű böngészők, mint Chrome, Firefox, IE vagy mások használunk, mindannyian is betörtek egy ilyen program és az egyetlen módja annak, hogy foglalkozni vele, és mentse magát a bosszantó hirdetések, pop-up formájában és szponzorált pókháló oldalak-hoz teljesen uninstall ez-ból számítógépetek. Ez az, amit mi fogunk mutatni itt Önöknek, így marad velünk végéig, ha szeretné, hogy távolítsa el az összes nyomot a rendszerből. Készítettünk néhány hasznos információt a böngésző-gépeltérítő, és egy könnyű–hoz-követ removal útmutató, amely nem igényel számítógépes ninja készségek teljesítéséhez, így kihasználni, és mentse magát a Google Custom Search invázió.

Mit okozhat a számítógép, és miért ez tehát bosszantó a Google Custom Search?

Ha olvasod ezt az oldalt, akkor valószínűleg nem vagytok igazán boldog-val a módja annak, hogy Google Custom Search viselkedik, és a dolgok, hogy nem a böngésző, és a gép. Ez egy tipikus böngésző-gépeltérítő, és fő célja, hogy ki, hogy minden különböző fajta hirdetési tartalmat, támogatott pókháló oldalak és promóciók. Az, hogy használja néhány eléggé agresszív módszer mint oldal átirányítása, tolakodó ad, pop-up és megjelenítésére, honlap, vagy kutatás motor helyett, banner, vagy egyszerűen fogalmazva, a “lopás” az alapértelmezett böngésző. Is kérheti bizonyos adatok nyomon követési módszereket, és nagyon gyakran lehet gyűjteni böngészési kapcsolódó információk, például a könyvjelzők, böngészési előzmények, Legutóbbi látogatott oldalak, webes keresések, stb a marketing célokra.

Ez a megszállás, a tér és a magánélet a felhasználók egyik célja – agresszív, online hirdetési történik. Igen, a programok, mint a Google Custom Search alapvetően reklám, eszközök, marketingesek, értékesítők vagy szoftver fejlesztők, amelyek elősegítik azok szolgáltatások, termékek vagy közvetlenül a képernyő a felhasználók programokat. Azonban több gyakran mint nem, a kísérlet, hogy hirdet több és több kattintást és kössön üzletet, akkor jelennek meg így több szponzorált üzenetek, mint a átlagos felhasználó képes elviselni. Ez gyakran vezet irritáció és néhány szemöldök kapcsolatos zavarok, ami az érintett felhasználók a tolakodó szoftver eltávolítása a számítógépükre.

A Google Custom Search jogi programot, vagy valamilyen számítógépes vírus?

Böngésző eltérítő, mint Google Custom Search olyan jogilag fejlett szoftver. Már semmi köze a számítógépes vírusok vagy rosszindulatú online fenyegetések. Sőt ezek a programok nem egyenletes kísérlet-hoz nem súlyos kárt az operációs rendszer vagy a fájlokat. Csak hatással lehet az alapértelmezett böngésző, de nem alkalmasak az adatsérülés vagy a fájlok titkosítása. Egy trójai vagy Ransomware veszélyt, azonban volna nem kérdés, csinál ez és még több. Ráadásul valóságos malware-típusú lesz csendes fertőz, és akarat csinál minden kárt, anélkül, hogy tudná. Nem böngésző gépeltérítő képes erre, ezért biztonsági szakértők nem minősítette azt kártékony. Azonban annak ellenére, hogy nincs káros, mint egy vírus vagy Ransomware fertőzés, egy program, mint a Google Custom Search továbbra is potenciálisan nem kívánt. Az állandó megszakítások és a tons-ból címek amit-a ‘ képes-ból bemutatás szemöldök, tényleg irritálhatják a felhasználók, így nem meglepő, ezért néhányan közülük úgy dönthet, hogy a böngésző-gépeltérítő eltávolítása a gép.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

:)

#3  A linkek nagyon jók (a BlackPanther különösen tetszik). Nem tartok "okos" eszközöket, csak a pc-vel leszek még egy rövid ideig a Facebookon. A videómban a G+on megosztott dolgok (a törölt adatlap "maradványai" is) "leszedhetők" a szerverekről. Ezen kívül @kimarite linkelt oldalait sem árt "végigpásztázni" az előzmények törlése érdekében - ha nem akarjuk, hogy "túlságosan" követhetők legyünk az interneten. Erre varrjon gombot a "cukros bácsi"!  :)

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve