Google Drive szinkronizálandó mappáinak kiválasztása

Fórum: 

Telepítettem a Google Drive-ot Linux Mint alá. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gdrive-ban kiválaszthatom-e, hogy melyik mappákat akarom leszinkronizálni a gépemre vagy mindenképp az összes mappát szinkronizálnom kell?

kimarite képe

grive - gdrive

Én csak azért kérdeztem, mert a BlackPanther OS hírei között láttam erre utaló hírt eg-két hónapja. Mármint parancssoros megoldást. A megvalósításig nem jutottam el. Amit linkelsz az egy App, és nem ingyenes.
Itt vannak például az ingyenesek:
https://packages.debian.org/jessie/grive # Debian-ra
http://www.webupd8.org/2014/09/gdrive-simple-google-drive-cli-client.html
És nyilván a BP-ék is forrásból fordították a disztribbe - mert úgy is lehet, de nem kérdeztem, mostanában keveset jártam "feléjük". Várjuk meg a kérdező válaszát, kíváncsi lennék rá.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

grive - gdrive

Idézem: Karoly Charles Barcza > ‎blackPanther OS fejlesztői csoport (az insyncről is szó esik) - 2015. január 23., 18:11

"Google Drive Desktop Sync
A grive-tools és a grive-0.3 olyan hiányt pótol ami szerintem a google szégyene, hiszen az egész platformot a nyíltforrásra építi, mégse volt képes egy ilyen egyszerű alkalmazást kiadni. (Az insync felejtős mert elég drága lett)
A grive jól scriptelhető, illetve akár több fiókot is szinkronizálhatunk vele:
Példa: grive -a -V -p ~/Google\ Drive/
A friss csomagok felkerültek a devel tárolóba a függőségekkel és pár új csomaggal együtt, mint pl a popcorntime újabb verzió.

Have a nice afternoon"

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

Google Drive a legegyszerűbben.

 Akinek még újdonság lenne a Google Drive és szeretne 15 GB ingyenes felhőtárhelyet, annak nincs más dolga csak annyi, hogy egy Gmailes postafiókot hoz létre. Ezzel az egyszerű lépéssel minden Google termék és alkalmazás elérhető, köztük a Drive is. Egyedül a Webstore-ból kell némelyikhez megkeresni, és telepíteni alkalmazást. Aki megteheti, az leginkább Chrome-al használja, ezzel a böngészővel gyors, és gördülékeny a Google.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve