Genymotion vagy más alkalmazás android appok futtatására [Megoldva]

Fórum: 

Sziasztok!
Megoldást keresek arra (tudom elvetemült dolog), hogy android alkalmazásokat tudjak futtatni Linux Mint 17.3 Cinnamon 64 bit környezetben.
Amit kipróbáltam, de vélhetően zöldfülűségem miatt sem sikerült, az a Genymotion nevű rendszer.
Itt találtam hozzá elég szájbarágós leírást, mégsem: community.linuxmint.com/tutorial/view/1738

Van esetleg valakinek tapasztalata ebben, vagy más programban, amivel el tudok indítani android alkalmazásokat ezen a rendszeren?
Előre is köszönöm!

Google Chrome?

Szia! Régebben próbáltam a Genymotiont, de már fogalmam sincs, hogyan sikerült működésre bírni (elvoltam vele egy ideig). Most a Google Chrome-ot használom, de csak a Steam Guardot próbáltam eddig. Én ez alapján csináltam meg

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

Android App Developers

Engem is érdekel a témakör -mostanában lenne aktuális.- nem néztem eddig túlságosan utána, egyelőre ezt találtam; http://users.nik.uni-obuda.hu/malk/?android
Amúgy -ha a processzor is támogatja- lehet natívan is a számítógépre telepíteni -ezt nem gondoltam át- de egy másik fórumon egy fórumtárs rendszeréről készült képekből ... gondolom. De ... ami az egyik Android verzión fut, nem biztos fut a másikon is, át kell alakítani. Vagy lehet, mégis. Hogy is van? (utóbbit az egyetlen hozzászólótól kérdezem)
Szerk.: ja bocs, nézem most ... én nem futtatni szeretnék :), hanem fejleszteni. Amúgy biztosan lehet telepíteni is, mert egy csajesz ügyfél említette a gépére van telepítve -nem mondta, hogy'- *droid, mert egy általa kedvelt játékot csak így játszhat (a gépén).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Köszönöm a segítséget!

Közben én is olvasgattam.

Csoda dolog ez a Genymotion, de több helyen leginkább "vírusnak" titulálják, mive az online felület egyre több adatot kér és akar elérni a gépről a további használhatóság fejében.

A VirtualBox-os megoldástól eleinte idegenkedtem (új partíció, stb...), de olvasgatva már ez tűnik a legkézenfekvőbnek.
Köszi a javallatot @TheWanderer

A developers tools tárolóból is elérhető, igaz önmagában nem sokat ér, ott is jó ha van mellette egy emulátor és ahogy olvastam több debug csomag. :-) De ezt majd kitapasztalod @kimarite, ez nekem már tényleg magas.

A két módszert azonban most már végigfutom (Sőt 3-at az eredeti Genymotion csodával egyetemben) és beszámolok, hogy mik a tapasztalatok, hátha kell még valakinek.

Még egyszer köszi a segítséget!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
kimarite képe

RE:Köszönöm a segítséget!

#4 Nekem is magas még, de ez a környezet (rendszer) egyhamar nem szűnik meg, érdemes tanulni :). Gondoltam, értesz ehhez valamennyire, aztán eltársalgunk (webfejlesztő ismerősöm van, nem ért ehhez ... sajnos).

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve