Frissítési hiba Openmediavaulton

Fórum: 

Sziasztok!

Bocsánat, hogy itt teszem fel a következő kérdést de magyar openmediavault fórumot nem találtam. Mivvel ez is Debian alapú mint az LMDE arra gondoltam, hogy hátha találkozott valaki a problémával (620-as sor után):

https://pastebin.ubuntu.com/p/wFgC4YtwYW/

 

Csak arra használom, hogy egy két hetente szinkronizálom az adatokat FTP-n keresztül otthon. Utána leállítom. Igazábol nem jelzett hibát működés közben. A gépben 3 HDD van. Egy a rendszer és 2 adatárolás. Adattárolásnál az egyiket látom kívülről, a másikra pedig Rsync-kel tükrözöm (ha jól állítottam be, ez majd később kiderül.)

Kell ezzel a két "error" sorral foglakozni, vagy majd egy későbbi frissítés megoldja? Vagy már ennél a frissítésnél megoldotta?

(Monitort most nem tudok rácsatlakoztatni a home office helyhiánya miatt, tehát parancssoros lekérdezéseket nem tudok végrehajtani. Először az érdekelne, kell e vele foglalkozni.)

Segítséget előre is köszönöm!

 

Szerintem

Szerintem ott arról van szó, hogy nyit egy - egy szakaszt, ahová felsorolná a hibákat, de mivel nincs hiba, ezért a szakaszok üresen maradtak. Ha hiba van, az másképp szokott kinézni, van hibakód, részletezi, stb.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Az előző sorra vonatkozhatott

#1 Nem találtam semmi egyéb bejegyzést. Frissétés gombra sem talált új csomagot. Eddig működik!

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szerintem

#2 Remélem ez a verzió lesz. Néztem én is a frissítés végén az utolsó sorokat, de error-t ott nem láttam. Következő frissítésnél is majd lementem a frissítési folyamatot, meglátjuk ott mit mutat.

Ezúton is köszönöm T.István és Kimarite a segítséget.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve