Frissítések

szhf62 képe

Fórum: 

 Mindkét gépemen azinte egyidőben lett telepítve a LM 17.3 XFCE. Nem hibajelenség, csak érdekességként közlöm, hogy a gépekre bejövő frissítések napi szinten teljesen mások. Lehet hogy azért van ez, mivel 1 laptopról, és 1 asztali gépről van szó jelen esetben? A gépek napi szinten vannak használva, kínosan ügyelek a frissítésekre is, ne maradjon ki belőlük.

vyla képe

Re

Kérdés, hogy a két gépen a szoftverforrások beállítása is azonos? Szerintem ott lehet az eltérés.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

RE:Re (szoftverforrások)

 Kifejezetten ezekhez nem nyúltam, de időközönként a rendszer felajánlja, hogy váltsak tükörkiszolgálót. (Emlékeim szerint ezeket is azonosra állítottam, mint a fő- mint az alapértelmezett beállítást. Ennek ellenére is más-más frissítések jönnek gépenként, és különböző időpontokban.) Nem mintha különösképpen zavaró hibajelenség lenne, csak kicsit furcsának tartom. Egyébként nem zavar.

Azon kívül hogy a tükörkiszolgáló váltás gyorsabb letöltést tesz lehetővé (szerencsére mobilinternetnél megtapasztaltam), egyéb előnye mi van még? Néha a beállított kiszolgálóknál vannak gyorsabbak, de ezeknek a beállított kiszolgálóknak a letöltési sebessége sem állandó. Érdemes minden váltási javaslatot követni, vagy inkább maradjon a "kiszemelt" beállítottaknál?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

RE: Frissítések

@#0

Belenézhetsz a Frissítéskezelőben a frissítési előzményekbe. Mindkét gépen kilistázod, összehasonlítod, és az eltérések mibenlétére rákereshetsz. Nem hiszem, hogy sok eltérés lenne, ugyanis a biztonsági, és szoftverösszetevők frissítése szinte teljesen egyezik. Inkább a hardveres különbségek miatt lehetnek eltérések a stabilitás, felhasználói élmény fokozása, estéjbé ügyében.

Értékelés: 

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
szhf62 képe

RE:RE: Frissítések

Köszi a tippet. Úgy nézem, mindkét gép megkapott minden frissítést, csak más felosztásban, mint a hunok: Hun ez, hun az kapta a frissítéseket.  :) 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve