Firefox jelszavak

Fórum: 

a mentett jelszavakkal való belépések helyett a bejelentkezési nevet és a jelszót sem jegyzi meg, a mentett jelszavak között tt van, de nem tölti ki az űrlapoot. általában 2-3 naponta észlelem, de nincs benne semmilyen rendszeresség. honlapokra való bejelentkezésre értem.

szhf62 képe

Jelszavak

Próbáltad már a Sync-et használni? Ez többé-kevésbé megjegyzi a beállított jelszavakat (is), de ennek ellenére is van olyan, amit újra kell telepíteni rajta, ha a Firefoxot új telepítésként teszed fel.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
csavi képe

Firefox Sync

Ha csak te magad használod a gépet, akkor ott a Sync a Firefox-ban és tökéletesen működik. Részemről teljes megelégedéssel használom. Mindent megjegyez és eddig hibátlanul. Egyszerűen a Google Gmail regisztrációmat használtam fel a Sync regisztrálásához is. Így azután ha a Google Chromeban is belépek ugyanazzal a felhasználóval ami ott is a Google fiókom mind a két keresőm ugyanazt tudja. Nem kell vacakolni se a jelszavakkal se a könyvjelzőkkel. Van egy előnye is ha máshol más gépen bejelentkezek, akkor egyből ott is szinkronizál. Csak nem szabad elfelejteni a géptől való távozáskor kikapcsolni a szinkronizálást és törölni az idegen gépről a szinkronizált adatokat.

Értékelés: 

4
Átlag: 4 (1 szavazat)