Fájlmegosztó (ingyenes)

szhf62 képe

Fórum: 

Bizonyára néhányan tapasztalták már hogy a fórumban közzétett képek, videómegosztások stb. - a saját felhőtárhelyen való tárolása a hely szabad kapacitásából foglal le. Ezért is inkább fájlmegosztón tennék közzé a tartalmat, DE ezek az anyagok egy idő után törlődnek onnan. (A Zippyshare.com-ról például 30 nap múlva automatikusan törli a rendszer a megosztott fájlokat.)
A fórumozóknak (aki kíváncsi lenne a régebbi bejegyzés/ek/ kép- vagy videóanyagára) ez idő után nem áll rendelkezésére a korábban megosztott téma.
Tud-e valaki olyan fájlmegosztó létezéséről, ahol a feltett tartalom megmarad (ide, a fórumba is beilleszthető a közzétett link), még ha az mennyiségkorlátozással is használható ingyenesen?
 

kimarite képe

Kép tárhelyek

A honlap működése 2. rész: látható képek beillesztése, beágyazása

A hozzászólásokban a tárhelyek. :-)

A leírást kicsit át kell dolgoznom, mert a korábbi Drupal modul helyett (honlap modul volt), egy ideje be van ágyazva a WYSIWYG szerkesztő (távoli szolgáltatás), és a linkelés kicsit más. Annyi, ha a szándék (alapvető, hogy ez legyen), hogy a kép új lapon nyíljon meg (és nem ugyanazon lapról navigálj el), akkor a képre kattintva meg kell adni a közvetlen, képre mutató URL-t, az URL szerkesztővel. Ez még egy tevékenység, de ez egy külső szolgáltatás, ezt tudja.

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve
szhf62 képe

...errol már volt itt egy

@#1 Regisztráltam az Imgbb-re (köszi a tippet).

Pofonegyszerű a működése:
Ha a regisztrációdat emailben visszaigazolták és ezt megerősítetted, azonnal használhatod a fiókodat.
1. Állítsd be a Neked megfelelő nyelvet.
2. Szerkesztheted a profil adataidat (tetszés szerint).
3. "Make my profile and identity totally private" ("A profilom és a személyazonossága teljesen privát"). Ha akarod, ezt bejelölheted...
4. FONTOS!: A "Feltöltések automatikus törlése" beállíást hagyd a "Ne töröljön automatikusan" opción. Így saját magad tudod kiválasztani hogy mikor, és melyik képet akarod törölni onnan.
5. Jobb oldalon, felül a "Feltöltés"-re kattintva már teheted is fel a kiválasztott képet, aminek megjelenik a linkje (csak egy próba Neked szánva:   https://image.ibb.co/i81ALL/mugli.jpg    :-)  )
6. A feltöltés után a kép linkjét állítsd be a legördülő menün "Direkt linkek"-re. Így az ide beillesztett link egyből a képet fogja mutatni.
A képek linkjét úgy tudod ide a fórumba beilleszteni, hogy a (megfelelő) képre kattintva kiválasztod, amin egy pipa jelenik meg. Ha a kurzort ráviszed, jobbról előjön egy menüsor, a pipa alatt "BEILLESZTŐ KÓDOK" néven van lehetőséged (rákattintva) a linket megosztani.

Ha mappát akarsz létre hozni, arra is van lehetőséged, és ebbe teheted akár ide, a fórumba szánt képeket, másik mappába az egyéb képeidet.
Ennyi az egész, nem ördöngősség. Próbáld ki így a működését. Sok sikert hozzá.  :-)

(A továbbiakban ezt fogom én is használni a fájlmegosztásra. - Remélem, rövid videót sem "utasít vissza"...)

 

 

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve