egy könyvtár 700 fájljának módosítási idejeinek teljes átíródása_visszaállítás

Nyári László képe

Fórum: 

A napokban dermedten vettem észre, hogy a LETÖLTÉSEK könyvtáram mintegy 752 elemét (15 alkönyvtárát és fájljait) hiába akarom valós módosítás dátuma szerint rendezni, nem tudom, teljes a zűrzavar. Egyes 2-3-....8-10 fájlból álló csoportok megmaradtak "egy rakatban" egyébként az egész könyvtár összekavarodott és átíródott egy éjszakán 2021 április 8-ra virradóan 00:30:40-kor egységesre, amikor a gépem be sem volt kapcsolva...

Kérek segítséget, mert nekem ez káosz a javávól, és Linuxos barátom sem látott még hasonlót sem. Minden fájt úgy kell keresgélnem, ami épp kellene...

Köszönettel, Nyári László

Koppány képe

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Szia! Melyik rendszert használod? Próbálj meg Timeshift visszaállítást, ha még megvan a dátum előtti pillanatkép. Ha a Timeshift alapbeállítása volt, a naponta képkészítés és megtartás 5, akkor sajnos ezzel már nem jutsz előre.

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#1 Ha a Timeshift alapbeállítása volt, a naponta képkészítés és megtartás 5, akkor sajnos ezzel már nem jutsz előre.

Meg azért sem, mert alap beállítással nem menti a felhasználói fájlokat.

Melegen ajánlom egy lemezellenőrzés lefuttatását, live rendszerről bootolva.

Egyébként Dropbox van?

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

Elképzelhető egy olyan is, hogy ha Pl. dropbox szinkronizáció történt, az csinál olyant, hogy a visszatöltött fájlok dátuma aktuális lesz, nem az eredeti dátum. Az, hogy nem volt bekapcsolva a gép, és olyan időpont lett a fájlok dátuma, lehet abból is, hogy a gép órája elállítódott valamitől.

Koppány képe

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#2 Igazad van, ott a pont. Mondjuk miért ne lehetne és reméljük, hogy testreszabta a Timeshift-et. Az lenne a legjobb eset most.

Nyári László képe

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#4 Köszönöm válaszaitokat, melyekre a következőket válaszolhatom:

• rendszerem a Linux Mint 18.3 Sylvia
  • a Timeshift nincs telepítve...
  • a dropbox-ozáshoz nem értek
  • a gép órája "jól jár", nem is lett állítgatva telepítés óta
  • nyitottam egy új könyvtárat a hét végén, amibe áttettem az egész bandát, és a LETÖLTÉSEK-be visszamásoltam 8-10-et. Azóta vannak új letöltéseim ápr. 9-e reggeltől, amelyek tartják valós letöltési dátumukat.

Kapaszkodok, és visszajelzek ha történik valami. Laci

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#5 Üdv. !
Gondolom tudod, hogy a 18.3-nak még ebben a hónapban megszűnik a támogatása.
Nem fogsz frissítéseket kapni hozzá - később meg a tárolóit sem éred el - hogy telepíthess
olyan alkalmazást amire esetleg szükséged lenne.
Még később pedig a böngésző fog reklamálni hogy már elavult.

kimarite képe

Szia! Melyik rendszert

Értékelés: 

0
Még nincs értékelve

#5 A lemez állapotát leellenőrizted?